Facebook Pixel
Den Nye Standard

Marianne Dahl - om ledelse, AI og Tech

Den Nye Standard
Den Nye Standard

I episode 39 tager vi på en rejse gennem den teknologiske udvikling og diskuterer Marianne Dahls erfaringer med ledelse. Marianne har gennem sin karriere arbejdet med topledelse i forskellige brancher og mener, at uanset hvilken branche man er leder i, er det vigtigt at få en forståelse for teknologi. Derudover taler vi om AI, AGI, rollemodeller, samt giver et forecast på, hvilke professioner der vil blive attraktive i fremtidens samfund i takt med den teknologiske udvikling.


Managing Director og Partner i Boston Consulting Group

I denne episode har vi besøg af Marianne Dahl, der er Managing Director og Partner hos Boston Consulting Group. Hun er, ifølge Berlingske, en af Danmarks mest markante erhvervskvinder, med en lang karriere i erhvervslivet og topstillinger hos virksomheder som Microsoft, Codan og TDC. Vi har inviteret Marianne til en samtale i studiet om ledelse, den teknologiske udvikling og fremtidens teknologier.


Marianne indleder samtalen med at beskrive sig selv som et holdningsmenneske, der er nysgerrig på mange forskellige emner og samtidig er meget impulsiv. Hun fortæller, at hun er god til at starte projekter og har viden om mange forskellige områder, men at hun ikke altid er den person, der afslutter dem.


Læs mere om Marianne her: www.dennyestandard.dk/marianne-dahl


Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.

Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder!



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Den Nye Standard
Not playing