Facebook Pixel
Den Nye Standard

Ole Bornedal om filmbanchen og det at skabe succes

Den Nye Standard
Den Nye Standard

I episode 41 fortæller Ole Bornedal om sin karriere, hvordan han skabte sin egen uddannelse inden for film og hvordan ønsket om hævn var en drivkraft for at demonstrere sit talent. Vi diskuterer også hans gennembrud med filmen "Nattevagten", de erfaringer han gjorde sig i Hollywood, og hvad disse år har bidraget med, samt grunden til, at han valgte at vende hjem. Til sidst taler vi om de mål, Ole sætter sig, når han begynder en ny film, og hvorfor han mener, at frihed ikke fungerer.


Filminstruktør og manuskriptforfatter

I denne episode har vi besøg af filminstruktør og manuskriptforfatter, Ole Bornedal, der står bag filmsucceser som “Så længe jeg lever”, “Nattevagten” og “Skyggen i mit øje”. Ole er inviteret i studiet til en samtale om filmbranchen, hans målrettede kreative mål, Hollywood, AI og det at skabe succes.


Ole starter samtalen med at beskrive sig selv som værende professionel i arbejdsregi og en mand, der piner sig selv til det yderste, så langt hans talent rækker. Privat har han en stor overfølsomhed over for, hvordan andre har det, og han har svært ved at være sammen med dovne og uprofessionelle mennesker, der ikke går op i det, de laver. 


Læs mere om Ole her: www.dennyestandard.dk/ole-bornedal


Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.


Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder!




Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Den Nye Standard
Not playing