Facebook Pixel
Den Nye Standard

René Holten Poulsen - om motivation og virkeligheden bag elitesport

Den Nye Standard
Den Nye Standard

I episode 37 går vi på opdagelse i René Holten Poulsens karriere, fra den spæde start med roning i Maribo Kajakklub til jagten på OL-guldmedaljen. Vi undersøger virkeligheden bag elitesporten og ser på, hvilken motivation, mindset og drivkraft det har krævet at nå dertil, hvor René er i dag.


Elite kajakroer

I denne episode har vi besøg af René Holten Poulsen, som er elite kajakroer, som har vundet 3x VM, 6x EM og olympisk sølv. René er inviteret ind i studiet til en samtale om sin karriere, den motivation og drivkraft, der kræves for at nå dertil, hvor han er i dag, samt virkeligheden bag elitesporten.


René indleder samtalen med at beskrive sig selv som hårdtarbejdende, stædig og omsorgsfuld. Hvis hans konkurrenter skulle beskrive ham, mener han, at de ville sige, at de har stor respekt for ham, men naturligvis også at han kan være irriterende i konkurrencesituationer.


Læs mere om René her: www.dennyestandard.dk/rene-holten-poulsen


Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.


Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Den Nye Standard
Not playing