Facebook Pixel
Den Nye Standard

Sommer special - et tilbageblik på de sidste 6 måneders episoder

Den Nye Standard
Den Nye Standard

Vi er gået på sommerferie, men derfor skal I ikke snydes for en episode. Vi vender stærkt tilbage i august med nye samtaler med nogle af Danmarks mest inspirerende mennesker.

I episode 30 ser Nicolai tilbage på de seneste 6 måneders samtaler og reflekterer over emnerne iværksætteri, ledelse, mindset, virksomhedskultur og motivation. 


Ledelse

Kom med på en rejse, hvor vi dykker ned i episode 20 med Kasper Brandi og hans erfaringer som leder, samt hvordan han har udviklet sig fra at være en uerfaren og umoden leder til i dag at kende sine styrker og svagheder.


Vi besøger også episode 17 med Pernille Lotus, der giver os indsigt i de styrker og svagheder, hun har erfaret er nødvendige i hendes rolle som leder i medgang og modgang, samt hvor vigtigt transparens i virkeligheden er.


På vores tur rundt i ledelsesverdenen besøger vi også episode 27 og reflekterer over Mikkel Severins erfaringer med emotionel intelligens samt hvilken ændring der er nødvendig for at blive en exceptionel leder.


Til sidst afrunder vi dette emne med et udsnit fra episode 21 med Jan Lehrmann, som reflekterer over, hvorfor det er vigtigt at sejre som et team frem for at sejre alene.


Virksomhedskultur

Refleksionsrejsen fører os videre til emnet virksomhedskultur, og direkte ind i episode 16 med Andreas von der Heide. Her taler vi om at skabe en virksomhedskultur, hvor medarbejderne er så engagerede i virksomheden, at de ender med at få virksomhedens logo tatoveret på deres krop.


Vi vender også det at give plads til fejltagelser i en virksomhedskultur samt vigtigheden i at lære af sine fejl og kunne udvikle sig. Dette gør vi ved at kigge tilbage på episode 24 med Jeppe Christiansen.


Motivation

Hvordan holder man egentlig et team motiveret? Vi dykker ned i episode 18 med Rasmus Bagger for at finde ud af, hvorfor det er så vigtigt at skabe en arbejdsplads med motiverede medarbejdere, og hvordan man faktisk gør dette.


Vi skal også besøge episode 26 med Heini Zachariassen for at undersøge, om der er en forskel mellem motivation og passion, og hvorfor disciplin er en vigtig faktor.


Mindset

Refleksionen over emnet motivation fører os direkte videre til det næste emne, mindset. På denne del af rejsen besøger vi episode 25 med Rasmus Brohave for at høre om, hvordan Rasmus genfandt sin sande passion og bevarede dette mindset. Vi besøger også episode 19 med Mette Skjærbæk for at reflektere over, hvordan hun holder sit sind oppe i modgang.


Vi afrunder dette emne med et besøg i episode 29 med Mads Nørgaard. Her skal vi undersøge, hvilket mindset det kræver at arbejde i en branche, der konstant ændrer sig, og hvordan man kan blive ved med at skabe reel værdi for sine kunder.


Iværksætteri

Iværksætteri er det sidste emne i denne omgangs refleksionsrejse. Her skal vi blandt andet dykke ned i episode 22 med Brian Mikkelsen og høre om hans holdninger til iværksætteri i Danmark, og hvad han som direktør for Dansk Erhverv mener, der er galt. 


Vi tager også forbi vores første live-episode, nr. 28 med Anne Stampe, for at reflektere over, hvilke ændringer, der skal til for at fremme iværksætteri i Danmark. 


I et møde med episode 23 og Louise Herping Ellegaard ser vi tilbage på, hvilket skifte Louise har oplevet blandt nye iværksættere, og hvorfor hun mener at der er mere prestige i at være en Gazelle frem for en Unicorn. 


Igen, tak fordi du lytter med!


God sommer!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Den Nye Standard
Not playing