Facebook Pixel
En Uafhængig Morgen

En Uafhængig Morgen siger farvel

En Uafhængig Morgen
En Uafhængig Morgen

Velkommen til sidste omgang af En Uafhængig Morgen.

Vi skal tale sharia, forsvarsforliget og selvfølgelig også den danske coronahåndtering. Og så har vi også et par overraskelser gemt i ærmet.

Dine værter er Nicolai Dandanell og Kristian Henriksen.

Tidskoder:

[00:00] : Mohammad Khani, Imam i Imam Ali-Moskéen i København // Om imamer bruger sociale medier til at konvertere børn og unge til Islam.

[20:00] : Flemming Blicher, Formand for Frihedslisten // Om myndighederne ikke anerkender overdødeligheden efter corona.

[35:00] : Christian Kanstrup Holm, Professor, Institut for Biomedicin, Aarhus Universitet // Om der har været en overdødelighed i Coronaens efterdønninger, som eksperter og etablerede medier ikke vil forholde sig til.

[42:00] : Thorkild Kjærgaard, Historiker, dr. phil. // Om Putin står styrket efter konflikten med Prigozjin.

[01:00:00] : Erbil Kaya, Forsvarsadvokat for Ahmed Samsam // Om vi godt kan glemme alt om at få sandheden om Ahmed Samsam at vide.

[01:08:00] : Max Schmeling, Statistiker, cand. merc i logistik // Om nogle leveringer (batches) af Pfizer-vaccinen mod COVID-19 gav så markant flere bivirkninger, at det kan sammenlignes med at spille russisk roulette.

[01:26:00] : Peter Ernstved, Chefredaktør for forsvarsmediet OLFI // Om det nyligt indgåede forsvarsforlig til 143 mia. kr. til investering i forsvaret.

[01:38:00] : Lars Boje Mathiesen, Løsgænger og medlem af Folketinget // Om hvem der nu skal stille regeringen til regnskab for corona-håndteringen.

[01:55:00] : Asger Aamund // De sidste ord.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

En Uafhængig Morgen
Not playing