Facebook Pixel
En Uafhængig Morgen

Er det tid til at samle dåsemad i kælderen?

En Uafhængig Morgen
En Uafhængig Morgen

Militæranalytiker Jens Wenzel har fortalt til Jyllands-Posten, at han har samlet dåsemad til 14 dage i sin kælder - og på samme tid opfordrer han danskerne til at tage ‘truslen’ mere seriøst.

Men hvilken trussel er der tale om?

Din vært er Kristian Henriksen.

Tidskoder:

[02:00] : Alex Vejlgaard Hansen, arbejdsmand og tidligere arbejder hos plastfabrikken Sky-Light // Om Codan med vilje besværliggører embedsmændenes arbejde for at undgå at betale erstatning til kemi-forgiftede arbejdsmænd.

[12:00] : Dorthe Petersen, Adm. direktør i Planbørnefonden // Om man kan lave et manifest for ligestilling helt uden mænd.

[20:00] : Steffen Larsen, Medlem af Folketinget for Liberal Alliance // Om man kan lave et manifest for ligestilling helt uden mænd.

[29:00] : Ulrik Skytte, Chef for det bornholmske hjemmeværn og garnisonskommandant ved Almegårds Kaserne i Rønne // Om hvorfor det bornholmske hjemmeværn er blevet bedt om at holde øje med mystiske ting på øen.

[39:00] : Birthe Pedersen, Kristeligt Dagblads korrespondent i Paris // Om hvad vi ved om knivangrebet i den franske by Annecy.

[47:00] : Jens Wenzel Kristoffersen, Militæranalytiker, Københavns Universitet // Om alle danskere burde preppe.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

En Uafhængig Morgen
Not playing