Facebook Pixel
En Uafhængig Morgen

Er norsk rektors undskyldning et knæfald for radikal islam?

En Uafhængig Morgen
En Uafhængig Morgen

Er norsk rektors undskyldning et knæfald for radikal islam?

En video har skabt stor debat i Norge, hvor den er gået viralt og siden har spredt sig på sociale medier i Danmark. På videoen ser man en uddeling af diplomer til en 10. klasse på en skole i Oslo, hvor en mandlig elev går hen mod en kvindelig skoleleder for at modtage sit eksamensbevis.
Han tager imod beviset, men nægter at trykke den kvindelige rektors hånd.

Vi har fået nej fra både SF og Enhedslisten til interview om sagen. Så derfor spørger vi i dag, om det er en farlig debat for venstrefløjen?

Din vært i dag er Kristian Henriksen.

Tidskoder:

[00:00] : Yaqoub Ali, Tidligere islamist, foredragsholder, ekspert i islamistisk ekstremisme // Om norsk rektors undskyldning er et knæfald for radikal islam.

[15:00] : Christian Marcussen, Skribent på Berlingske og medlem af Det Danske Integrationsråd // Om norsk rektors undskyldning er et knæfald for radikal islam.

[30:00] : Jonathan Schacht Halling Nielsen, Belarus-kender, jurist fra KU og har studeret russisk sprog på Belarus Statsuniversitet. // Om de vigtigste pointer fra Belarus’ leder Alexander Lukasjenkos tale til befolkningen.

[40:00] : Erbil Kaya, Advokat for Ahmed Samsam // Om, hvad sagen mod den tidligere ansatte hos PET har at gøre med sagen om Ahmed Samsam.

[49:00] : Sune Bang, Selvstændig kommunikationsrådgiver // Om det er hyklerisk, at gigantfirmaet Christian Hansen dropper støtten til Pride-paraden.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

En Uafhængig Morgen
Not playing