Facebook Pixel
Fas 3

Tankesmedjans SISTA bästa – om käk

Fas 3
Fas 3

Charlotte Wandt och Jonatan Unge presenterar det sista och bästa ur Tankesmedjans dryga decennium. Sebastian Nowacki, Fredrik Söderholm, Laura Ingemarsson och Nanna Johansson pratar alla om mat.

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Under sommaren sänds Tankesmedjans bästa varje onsdag som podd och i P3:s FM-kanal kl 23.07. Värdpar är alltid Charlotte Wandt och Jonatan Unge, men ur arkivet dyker andra smeder från programmets historia upp som på ett pärlband.

Nu kommer sista avsnittet någonsin, det tar slut för alltid, det gås ut ur historien med ett storslaget alldeles vanligt program om något så alldagligt men livsviktigt som - mat.

I snacket om käk hör vi Sebastian Nowackis redan legendariska julsaga. Vi hör Fredrik Söderholm med sedvanligt sinne för detaljer och karaktäristiskt självutlämnande ta sig an kebabstriden i Hornsberg. Laura Ingemarsson gör sig populär genom att bjuda på politikermat (vilket hon sedan fick göra i alla morgonsoffor ni någonsin kan tänka er) och så avslutar vi med en röst från det förflutna – med serietecknaren och Tankisprofilen Nanna Johansson. Hon har lyssnat noga på en matprofils tankar om mat och sex. Kan det bli mer upplagt för smash i Tankesmedjan än så?

Fas 3
Not playing