Go to podcast
by Heteroakuten
Heteroakuten

#32 del 1/2 - Salongspöken och ångestdemoner. Gäst: Maxine från Gift vid första ögonkastet!

Description

Heteroakuten gästas av underbara Maxine* och stämningen är HÖG! Vi pratar homofobspöken, telefonhealers och anknytningsproblematik, samt blottar våra djupaste rädslor.
Hur lyckades Maxine bygga upp sin självkänsla på ett halvår? Hur var hennes liv innan hon sökte till Gift vid första ögonkastet? Och vilka par kommer att hålla ihop efter GVFÖ USA?!
Freja berättar om sitt tråkigaste förhållande. Niki berättar om vad som hände med killen som ”bara försvann” i Bonde söker fru. Maxine berättar allt.


*Maxine Nordlindh är eko-frisören som gifte sig med en främling i senaste säsongen av SVTs Gift vid första ögonkastet och fann sin stora kärlek. Av allt gott dejting-tv givit oss är Maxine bland det absolut godaste - så jäkla underbar, rolig och skamlös. Hon och maken Emil har dessutom varit oerhört transparenta kring sitt äktenskap, inte minst i egna uppföljningsprogrammet Gift vid första ögonkastet - äktenskapet som finns på SVT play:
https://www.svtplay.se/gift-vid-forsta-ogonkastet-aktenskapet

TACK till våra PATREONS - inte minst för mjölet! Bli en patient du med och få tillgång till bonusmaterial!
www.patreon.com/heteroakuten

Maila dina frågor och tankar till heteroakuten@gmail.com och följ oss på Instagram där vi kort och gott heter: heteroakuten
Produktion, originalmusik och ljudmix: Niki Yrla

Följ även Heteroakutens SPELLISTA med våra greatest hits: https://open.spotify.com/playlist/7qdONgONVKjwU9kGFjet2F?si=3yOut-6mSUig_sGw_WbFxQ
- Uppdateras efter varje avsnitt!

Details

Episode

by Heteroakuten