Facebook Pixel
Jarkko Tontti

Matti Apunen

Jarkko Tontti
Jarkko Tontti

Jarkko Tontti -podcastin vieraana työelämäprofessori Matti Apunen.

Onko journalismi politisoitunut? Miten journalistien poliittiset mielipiteet vaikuttavat journalismin sisältöihin – vai vaikuttavatko? Onko perinteisellä journalismilla ylipäätään tulevaisuutta, kun digitalisaatio on kovaa vauhtia disruptoimassa pelikenttää? Maailma on täynnä laadukasta mediasisältöä helposti saatavilla jokaisen ihmisen puhelimeen ja usein ilmaiseksi. Mihin enää tarvitaan Yleisradion ja Helsingin Sanomien kaltaisia kalliita, menneen maailman dinosauruksia?

Aluksi pohdimme kuitenkin sitä, miten Matti Apusesta tuli Matti Apunen. Jarkko ja Matti ovat molemmat Tampereen klassillisen lukion kasvatteja. Ikäerosta huolimatta löytyi jopa yhteisiä opettajia. Entä mitä Matti Apunen muistaa 1980-luvun Tampereen yliopistosta ja sen laitavasemmistolaisesta ajan hengestä? Onko se tehnyt paluun 2020-luvulla?

Jarkko tenttasi Yleisradion hallituksen puheenjohtaja Mattia myös siitä, palveleeko YLE tosiaankin kaikkia kansalaisia vaiko vain pääkaupunkiseudun korkeasti koulutettua ja keskiluokkaista punavihreimmistöä?

⁠https://jarkkotontti.net/⁠



Jarkko Tontti
Not playing