Facebook Pixel
Kiina-ilmiöt

Kiina-ilmiöt-podi Xi Jinpingin aikakaudella

Kiina-ilmiöt
Kiina-ilmiöt
Kiina-ilmiöiden podcast palaa ääniaalloille. Jaksossa puhutaan Kiina Xi Jinpingin aikakaudella -kirjasta ja käydään läpi muutosta, joka Kiinassa on tapahtunut viimeisen vuosikymmenen aikana.
Studiossa tai linjoilla on koolla koko kirjoittajakvartetti Ari-Joonas Pitkänen, Matti Puranen, Mika-Matti Taskinen ja Niko Vartiainen. Keskustelua vetää podcastin uusi isäntä Jyri Lintunen.
Kiina-ilmiöiden podcast palaa jakson myötä säännölliseen rotaatioon ja jututtaa joka kuukausi mielenkiintoisia Kiina-asiantuntijoita eri osa-alueilta. Onko sinulla kommentteja, kehitysehdotuksia tai toiveita? Meihin voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kiinailmiot@gmail.com tai sosiaalisen median kanaviemme kautta. Ja jos et vielä tilaa uutiskirjettämme, se onnistuu osoitteesta https://kiinailmiot.substack.com/.
Kiina-ilmiöt -podcastin voi tilata esimerkiksi Spotifyssa, Apple Podcasteissa tai missä tahansa, mistä podcastisi kuunteletkin.
Ilmiösuositukset:
Mika-Matti: 16 Boom -ravintola Helsingin Kruununhaassa sekä Moutai-baari Tallinnassa.
Matti: Pekingiläinen jazzfunk-yhtye Sleeping Dogs ja heidän Blunt Razor -albuminsa.
Niko: Zhang Lün ohjaama elokuva The Shadowless Tower (白塔之光), josta on vielä yksi näytös meneillään olevilla Rakkautta ja anarkiaa -elokuvajuhlilla Helsingissä.
Ari-Joonas: Taiwanilainen rockyhtye Fool and Idiot sekä Kavalan-viski.
Jyri: Ravintola Zhèn Helsingissä sekä Gao Xingjianin Vaarin onkivapa -novellikokoelma.
Kiina-ilmiöt
Not playing