LoistoCast

LoistoCast #72: Verkot tötterölle (haastattelussa Liina Hyytiä)

LoistoCast
LoistoCast

Viikon jaksossa keskusteltavaa riittää pääsarjojen ympärillä, kun framilla ovat niin pelit kuin sopimusneuvottelutkin. Viime viikon jakson keskustelu kurinpidosta herätti hienosti lisäkeskusteluja aiheen tiimoilta, kiitos niistä!

Toisen erän haastattelussa on Divarin maalipörssin 28 osumalla voittanut Nystarsin hyökkääjä Liina Hyytiä, jonka kanssa keskustellaan muun muassa KaPa-65:sen ja USB:n yhdistymisestä seuranneesta Nystarsista sekä maalintekotaidon salaisuudesta.

Junnukatsauksessa seurataan valtakunnallisten sarjojen jännittäviä vaiheita. Muistutuksena perjantaina klo 12:00 ilmestyvä T21 puolivälieräennakko! Kuulijakysymyksissä nostetaan esille Nibacos/SB Vaasan tähän kevääseen päättynyt hieno kahden vuoden tarina sekä pohditaan ikäluokkamuutosten perään.

AIKALEIMAT:

Erä 1 (00:00)

F-liigaosio (08:05)

Divarikatsaus (25:48)

Viikon ajatus: Pitäisikö pääsarjassa asettaa rajat sille koska voi toisen joukkueen pelaajia kontaktoida? (28:35)

Erä 2 (36:46)

Vieraana Nystarsin hyökkääjä Liina Hyytiä

Erä 3 (01:01:39)

Junnukatsaus

Kuulijakysymykset (01:25:45)

‼ Puheenaiheet, kysymykset ja vierastoiveet viikon jaksoa varten edeltävän viikon lauantaihin mennessä palautesähköpostiin tai sometilien viestibokseihin. ‼

Somet: @loistocast

Palautteet ja kysymykset: palaute@loistocast.com

LoistoCast on kuunneltavissa Spotifyn, Googlen, Applen & Podimon podcast-alustoilla

Jaksokuva: Joni Salo-oja / @amfigoria