Facebook Pixel
Messy Minds Show

72. Sådan Mærker Du Livet & Finder Skønhed i Ting Du Tager For Givet med Naturfotograf Sarah Green

Messy Minds Show
Messy Minds Show
Sarah Green er naturfotograf og rejseblogger, og tager de mest episke, naturskønne billeder, der giver mig en eventyrlyst og ægte motivation til at binde vandrestøvlerne og begive mig ud i al salgs vejr, på alle tider af døgnet.

Sarahs billeder minder mig om, at skønhed findes alle steder – særligt lige foran os – og det synes jeg er en vigtig reminder i en tid, hvor vi falder som fluer i forsøget på at have den mest shiny bil i carporten og bekrige hinanden over hækken, bygrænser og landegrænser.

Sarahs billeder får mig til at genoverveje, hvad der i virkeligheden er vigtigt. Det forsøgte jeg i øvrigt at fortælle hende under vores samtale i podcasten, men som du vil høre, famler jeg efter ordene, fordi ingen ord slår til.

Jeg er en sucker for denne her episode, der handler om skønhed, kontraster, vejen til at leve af sin passion, bagsiden af at leve af sin passion og lidt om den nye virkelighed med AI (kunstig intelligens).

TAK, for en uforglemmelig oplevelse i mødet med dig, Sarah! Og til dig, der lytter med: Shit, du er heldig at få oplevelsen af, at lytte til denne her samtale for første gang!

ENJOY!


Instagram: https://www.instagram.com/sarahinthegreen/
Rejseblog: https://www.sarahinthegreen.com/da/
Messy Minds Show
Not playing