Facebook Pixel
Moviebox

Episode #81 - "TV på film"

Moviebox
Moviebox


"TV på film" kan jo tolkes på et virvar af måder, og det bliver det så sandelig i denne episode. Inden da, skal vi dog lige hvile lidt ved de "hemmelige" Moviebox-optagelser. Alle jer Klub Moviebox-medlemmer kender dem godt, for de er altid en del af de Patreon-eksklusive episoder, så hvis du vil ha' fingre i dem, så skal du altså blive guld- eller ninja-medlem af Klub Moviebox på https://www.patreon.com/moviebox.

For vi trykker naturligvis på "Record" længe inden vi rent faktisk sætter gang i en episode. De ti minutter, der ligger inden vores tema-melodi, fungerer ofte som en form for totalt grænseløs opvarmning. Mængden af fuldstændig usammenhængende munddiarré, der vælter ud af værterne i de ti minutter, overrasker gang på gang i sin komplette mangel på god smag, humor og intelligens. Denne episode byder på endnu en opvisning i helt uhæmmet vrøvl, hvor der ikke er nogen, der har det så sjovt, som os selv. Det eneste vi kan håber er, at det smitter. Så hvis du er en Moviebox-kompletist, så vil vi altså råde dig til at blive medlem af Klub Moviebox, for episoderne derinde er ofte 8-10 minutter længere end dem i vores gratis feed. Og lad os så komme tilbage til den egentlige episode.

For "TV på film" er som en slags frutti del mare for VHS-film. Alt godt fra havet. Vi har en kæmpe komedie-klassiker, en totalt ukendt TV-thriller og *trommehvirvel* Charles Band! Og ingen af værterne har stort set ikke tolket temaet på samme måde.

Således lægger Sonny solidt ud med en ægte Moviebox pensum-film med 'UHF' (1989) - 'Vidioten' på dansk. "Weird Al" Yankovic overtager en TV-station og går amok i spoof og sketches. Ask følger op med et deeeeep cut med TV-filmen 'Dying Room Only' (1973), hvor et ægtepar stopper ved en prærie-diner, og SÅ går det galt. Og så slutter Niels af med en ægte, dum-sjov 80'er-gyser i form af Charles Bands 'TerrorVision' (1986).

Og lad os lige her til sidst minde dig om, at vi d. 19. august 2023 afholder vores 4 års fødselsdag i Grand Teatret i København. Find billetter her: https://grandteatret.dk/film/moviebox-4-aars-foedselsdag/

Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper

(OBS: Denne gratis version af Episode #81 er 10 minutter kortere end den offentligt tilgængelige vanilje-version. Tak for at støtte os 😊)

Moviebox
Not playing