Facebook Pixel
Moviebox

Episode #83 - "Dyr der dræber XI"

Moviebox
Moviebox


Sidste gang brugte vi vores 'Dyr der dræber'-jubilæum til at vende konceptet på hovedet og lave en 'Dyr der redder'-episode i stedet for. Kæmpe succes! Frihedselskende danskere kastede konfetti fra tagtoppene i ekstase over den banebrydende nytænkning. Her sidder vi så og stirrer ind i 10'erne for den oldnordiske kategori og tør dårligt tage første skridt i den ørkenvandring det uværgerligt bliver, at få slæbt vores Pringles-tyngede korpusser hele vejen til 'Dyr der dræber XX'. Men frygten er ubegrundet, for sidste sæsons tematiske kolbøtte, må ha' gjort vores videohoveder godt. De dukker nemlig op med den mest varierede og underholdende 'Dyr der dræber'-episode længe, og vi holder os 100 % i 70'erne.

Niels lægger nemlig ud med 'The Killer Elephants' fra 1976. Thailandsk Jaws-rip-off med lokal fauna. Måske en af de mest obskure film, vi nogensinde har haft under lup på Moviebox, for det er første gang, vi på ingen måde kan finde beviser for, at en film overhovedet er udgivet på VHS. Sonny har en film med, der har brug for en god film før og efter, så han får midterpladsen i aften med 'Tentacles' fra 1977. Rollelisten bugner af stjerneudskud. Og så runder Ask af med en ret fed overraskelse. Filmen kender vi alle sådan set til, så det overraskende er, at den faktisk er god... og anderledes. I hvert fald ikke hvad man skulle forvente af en film, der hedder 'Pigs' fra 1973.

Lad os lige her til sidst minde dig om, at vi d. 19. august 2023 afholder vores 4 års fødselsdag i Grand Teatret i København. Find billetter her: https://grandteatret.dk/film/moviebox-4-aars-foedselsdag/ Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper

Moviebox
Not playing