Facebook Pixel
Moviebox

Episode #90 - "Special: Moviebox 4 Års Fødselsdag LIVE"

Moviebox
Moviebox



D. 19. august 2023 afholdt vi vores fire års fødselsdag i Grand Teatret i København. Det blev en fantastisk aften, hvor flere af Movieboxværterne virkelig viste nye sider af sig selv (Dirty Sonny?!?). Med to fuldfede episoder, quiz, VHS Grand Prix og alt muligt andet på programmet, blev det som sædvanlig en sjov aften.

Ja, der stod TO episoder! I denne ene special gemmer sig to vaskeægte Moviebox-episoder. Først "Av. min arm!", hvor Niels lagde ud med 'Severed Ties' (1992), Ask fulgte op med 'Demonoid' (1981) og Sonny sluttede flot af med 'Body Parts' (1991). Den anden episode var ret speciel, for her var det lytterne, der fik lov at bestemme, hvilke film værterne skulle se (som de ikke havde set før). Det var fantastisk! Sonny fik lov at opleve ultra non-budget skrald med 'The Skid Kid' (1991), Ask vil for evigt fortryde at skulle se 'The Dark Backward' (1991), og Niels havde en f*cking fest med 'Challenge of the Tiger' (1980).

I følge planen skulle de ha' været udgivet enkeltvist i Sæson 9, men uforudsete omstændigheder gav os en spontan pause på et halvt år. Tiden gik og nu vil vi gerne starte Sæson 9 på en hel frisk, så derfor får de to live episoder lov til at forblive en del af denne særlige udgivelse. For det ér en særlig udgivelse. Det var tredje gang vi fejrede vores fødselsdag live i Grand, og intet får os til at føle VHS-kærligheden, som at se jeres glade ansigter i publikum. Gør vi det igen til sommer? You bet! Sæt kryds i kalenderen d. 24. august.

I øvrigt, er du medlem af Klub Moviebox på Patreon, får du lidt ekstra. Vi havde ikke kameraer på os og vi optog ikke video af os selv, men alt, hvad vi viste på lærredet er med i en video-version eksklusivt udgivet på Patreon. Vil du ha' fingre i den og støtte Moviebox, så er det bare om at besøge Klub Moviebox lige her: https://www.patreon.com/moviebox

Vi håber I nyder denne fest-episode og er klar til, at vi tager jer tilbage til videobutikken i Sæson 9 😉

Med venlig hilsen,
Casper, Niels, Ask & Sonny

Moviebox
Not playing