Facebook Pixel
Naast De Spotlights

Naast De Spotlights - Chantal Kashala

Naast De Spotlights
Naast De Spotlights

Eindelijk, eindelijk, eindelijk.. een vrouw in naast de spotlights. Het heeft te lang geduurd, ik heb er geen excuses voor.

M’n gast vandaag heeft volgens mij de veruit de meest gevarieerde studiocredits van al m’n gasten tot nog toe. Ze zingt mee op opnames van zowat iedereen in Belgie. Van Netsky tot Natalia, van Laura Lynn tot The Black Box Revelation, van Ozark Henry tot Clouseau. Op zoveel concerten waar ik haar backing vocals zag en hoorde zingen hoopte ik stiekem dat de “echte” zanger of zangeres plots onwel zou worden zodat zij het had kunnen overnemen. De kwaliteit zou er in de meeste gevallen erg op vooruit gegaan zijn.

Ik had het geluk om enkele jaren met haar in een superband te mogen zitten, die band was dicht bij een debuutalbum, helaas beslisten de agenda’s van iedereen er anders over en kwam dat album er niet. Spijtig spijtig.. Maar ik hoop nog steeds dat haar eigen album er ooit komt. En ik denk met mij zowat iedereen in de scene.

Er zijn veel mensen die denken te kunnen zingen, maar er zijn er maar een paar die dat ook effectief kunnen. Dames en heren, een echte zangeres in naast de spotlights : Chantal Kashala!

Naast De Spotlights
Not playing