Facebook Pixel
Nicolas og Nicoline

Hvad kan man egentlig nå på 5 minutter?

Nicolas og Nicoline
Nicolas og Nicoline

Det er torsdag! Og der er 'Drama i boligforeningen', i dag handler det om, en fartgrænse for nogen synes er for høj, og om en brug "Tommi tippee" blespand.

I dag skal Nicolas noget han virkelig glæder sig til, han skal nemlig til UFO foredrag.. Også har Nicoline endelig fået nøglerne til hendes nye lejlighed i går! Og apropos lejlighed, så er der flere der har oplevet at deres lejlighed er til salg på f.eks. booking.com, selvom de ikke selv har sat den til salg. Derfor hører vi hvordan Nicoline og Nicolas ville sælge deres lejlighed, hvis den skulle lejes ud.
Og nu hvor Nicoline skal flytte, så betyder det at hun får 5 min ekstra om morgenen. Men hvad kan man egentlig bruge 5 min på?

Udover Nicoline har fået nøglerne til hendes lejlighed i går, så har hun også været ude og spise med lederne for personaleforeningen. De har nemlig planlagt næste års personale arrangementer, men hvilke andre gode (eller dårlige) personale arrangementer kunne man holde?

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig 'Boomeralert', og er det boomer at vente lidt for lang tid med at se den hyped serie som alle snakker om, hvor efter man selv er helt hyped laaaaang tid efter?

Rigtig god fornøjelse!

Nicolas og Nicoline
Not playing