Facebook Pixel
Rollemodellerne med Bjørn Vestergaard

#73 – Lars Riis: Personlig Udvikling og Bæredygtighed: Lars' Rejse fra Mode til Hjertet af Elsk

Derfor skal du lytte:















Tag med på en dybtgående og inspirerende rejse med Lars fra 'Elsk'. Oplev transformationen fra modeindustriens glitrende verden til kernen af bæredygtig og ordentlig iværksætteri. Hør hvordan personlig udvikling, grønne initiativer og ægte passion kan skabe en bemærkelsesværdig forandring. Dette afsnit er ikke blot en fortælling, men en kilde til inspiration og indsigt, der udfordrer konventionerne. Er du klar til at lade dig inspirere og motivere?







 





















Episode 73: Rollemodellerne Podcast med
Lars Riis
Personlig Udvikling og Bæredygtighed: Lars' Rejse fra Mode til Hjertet af Elsk
 
Rollemodellerne er sponsoreret af AJ Produkter
Vi er rigtigt glade for at kunne præsentere AJ Produkter, som sponsor på Rollemodellerne Podcast.

AJ Produkter er landets førende leverandør af kontormøbler og inventar til virksomheder, og det har de været i snart 45 år. For at kunne lykkes og skabe gode resultater, er du afhængig af de rette omgivelser, og en stor del af det, er det arbejdsmiljø du skaber er afhængig af dit inventar - der er AJ Produkter en stærk sparringspartner.

For at Rollemodellerne kan fortsætte og forblive gratis for dig som lytter, er vi nødt til at få din hjælp med at støtte vores sponsorer, så hop gerne ind på AJ-Produkter og se om de har de kontormøbler eller inventar, som kan styrke dit arbejdsmiljø.
Hvem er Lars Riis?
Lars Riis er en tidligere indkøbschef i en stor modekoncern med en årlig omsætning på 28 milliarder dollar og 265.000 medarbejdere på verdensplan. Han tog en drastisk beslutning om at forlade sin succesfulde karriere og stiftede modevirksomheden ELSK med fokus på kvalitet, ordentlighed og bæredygtighed og en stilling som bomuldskræmmer. Hans rejse begyndte med en erkendelse af, at der var mere i livet end karriere, og at han ønskede mere frihed og ordentlighed. ELSK donerer en procent af overskuddet til miljøbeskyttelse og lægger vægt på bæredygtige materialer samt en 4-dages arbejdsuge for medarbejderne. Lars Riis stræber efter at bruge tøj som et værktøj til at ændre forbrugernes tankegang om mode og bæredygtighed, og hans historie illustrerer en modig skift fra corporate til iværksætterlivet med fokus på positiv indflydelse på verden.
Hvorfor er Lars gæst i Rollemodellerne? 
Jeg faldt hovedkulds for historien om Lars som sad på toppen af en stor international modekoncern i London og var på vej til en forfremmelse, men som valgte at droppe det hele for at flytte til Klitmøller og åbne et tøjmærke med fokus på bæredygtighed og ordentlighed. Lars og ELSK tilgang finder jeg inspirerende, og når han samtidig driver en virksomhed med så anderledes værdier for deres medarbejdere og en kultur hvor frihed og fleksibilitet for kollegaerne er nøgleordene - så var det helt naturligt at tage ham ind til en snak.

At de så samtidig er et start-up som forsøger at balancere bæredygtig vækst, gjorde kun ELSK endnu mere spændene.

Det var bogstaveligt talt en guldmine af gode indsigter og denne podcast gav alle de samtaler og guldkorn, som jeg havde håbet!

Tak fordi du lytter med, og husk: Hvis du er glad for podcasten, så efterlad gerne en anbefaling eller et review. 

Kh

Bjørn


Rollemodellerne Episode 73 – Lars Riis



Notat og tidlinje:

Introduktion til Lars og "Elsk"

00:00 - 02:00: Velkomst og introduktion af Lars og hans baggrund.
02:01 - 04:00: Lars' tidlige karriere og vej til "Elsk".


Starten på 'Elsk' og Bæredygtighed i Modebranchen

04:01 - 08:00: Inspirationen bag "Elsk" og første skridt i modebranchen.
08:01 - 12:00: Udfordringer i den bæredygtige modeindustri.


Personlig Udvikling og Vigtigheden af Bæredygtighed

12:01 - 16:00: Lars' rejse inden for personlig udvikling.
16:01 - 20:00: Betydningen af bæredygtighed i Lars' personlige og professionelle liv.


Lederskab og Arbejdskultur
Rollemodellerne med Bjørn Vestergaard
Not playing