Facebook Pixel
Rollemodellerne med Bjørn Vestergaard

#75 - Trine Hansen: Om den svære livsbalance, stress og op- og nedturene med Party In A Box!

Derfor skal du lytte:















Dyk ned i Trine Hansens inspirerende iværksætterrejse i dette dybdegående afsnit af Rollemodellerne. Lær, hvordan hun overvandt stress efter succesen fra Løvens Hule, rejsen til salg af Party in a Box, og den evige kamp for at finde balance i livet. Bliv inspireret til at forfølge dine drømme med modighed og autenticitet. Lyt med og lær mere om de personlige og start-up mæssige udfordringer du kræver på vejen mod succes.







 















Episode 75: Rollemodellerne Podcast med
Trine Hansen
Om den svære livsbalance, stress og op- og nedturene med Party In A Box!
 
Rollemodellerne er sponsoreret af AJ Produkter
Vi er rigtigt glade for at kunne præsentere AJ Produkter, som sponsor på Rollemodellerne Podcast.

AJ Produkter er landets førende leverandør af kontormøbler og inventar til virksomheder, og det har de været i snart 45 år. For at kunne lykkes og skabe gode resultater, er du afhængig af de rette omgivelser, og en stor del af det, er det arbejdsmiljø du skaber er afhængig af dit inventar - der er AJ Produkter en stærk sparringspartner.

For at Rollemodellerne kan fortsætte og forblive gratis for dig som lytter, er vi nødt til at få din hjælp med at støtte vores sponsorer, så hop gerne ind på AJ-Produkter og se om de har de kontormøbler eller inventar, som kan styrke dit arbejdsmiljø.
Hvem er Trine Hansen? 
Trine Hansen, dansk iværksætter og grundlægger af Party in a Box, har skabt en succesfuld virksomhed ved at tilbyde komplette festpakker, og er kendt fra bl.a. Løvens Hule og DR radio-programmet Booster. Hendes iværksætterrejse har været præget af både succes og udfordringer, herunder kampen med stress. Efter at have solgt Party in a Box for et millionbeløb, deler Trine nu sine erfaringer for at fremme det autentiske billede af start-up rejsen og hvad det kræver at lykkes.
Hvorfor er Trine gæst i Rollemodellerne? 
Trine har igennem en årrække været en markant profil i det danske start-up miljø. Fra festlig succes og anerkendelse i Løvens Hule og vækstrejsen med Party In A Box er hun blevet en af de personer som for mange har været ansigtet på iværksætteri. Derfor kom det også bag på mig, sikkert ligesom mange andre, da hun forrige år fortalte åbent om en stress sygemelding og hvordan den energiske iværksætter havde mistet energien. Det endte med hun solgte Party In A Box sidste år, og jeg ville gerne høre mere om forløbet, og netop få at vide hvordan både op-, og nedturene har været med til at forme Trine. Det kom der en ørlig, sårbar og meget inspirerende snak ud af.

Tak fordi du lytter med, og husk: Hvis du er glad for podcasten, så efterlad gerne en anbefaling eller et review. 

Kh

Bjørn


Rollemodellerne Episode 75 – Trine Hansen



Notat og tidlinje:

[00:00 - 05:00] Velkommen til Rollemodellerne
[05:00 - 10:00] Hvorfor har Trine prioriteret at dele autentiske fortællinger fra både op-, og nedturene ved Party In A Box?
[10:00 - 15:00] Trine fortæller om performance-genet, og hvorfor hun har det okay med at være i centrum for Party In A Box
[15:00 - 22:00] Hvordan har iværksætterrejsen påvirket Trine som person - er hun blevet forandret og hvordan?
[22:00 - 27:00] Hvordan prioriterer man sin tid og passer godt på sig selv, efterhånden som man bliver et kendt ansigt i offentligheden?
[27:00 - 30:00] Hvilke ting har Trine gjort anderledes i sit liv efter hun blev bevidst om at passe godt på sig selv
[30:00 - 35:00] Trine er kendt som en energisk og livsglad person - hvad gør hun for at bevare den energi, særligt når den ikke er der?
[35:00 - 48:00] I 2022 gik Trine ned med stress - hvordan har det påvirket hendes liv?
[48:00 - 55:00] Hvilke konkrete ting har Trine gjort for at komme ovenpå igen efter stressen?
[55:00 - 1:06:00] Det er vigtigt for Trine at snakke om relationerne men var hun ensom under iværksætterforløbet?
[1:06:00 - 1:15:00] Vi snakker om salget af Party In...
Rollemodellerne med Bjørn Vestergaard
Not playing