Facebook Pixel
Rollemodellerne med Bjørn Vestergaard

Re-Cast: #28 Martin Thorborg – Serieiværksætteren: Find det formål der motiverer dig og accepter at det kan tage smerte at opnå din drøm.

Vi har brugt juleferien på at finde nogle af de mest populære afsnit fra Rollemodellerne arkiverne til glæde for dig.

Måske har du ikke fået hørt dem, eller trænger blot til et genhør med gæstens vigtigste taktikker og guldkorn? Du får dem hvertfald serveret de bedste af de tidligere afsnit i din øregang til endnu et lyt her ⬇️

 
Derfor skal du høre denne podcast:
Står du og mangler inspiration? Har du en drøm, som du ikke kan finde modet til at udleve? Så skal du lyttet til dette afsnit med Martin Thorborg. Her får du et boost af gå-på-mod og gejst samt råd fra en af Danmarks første og mest succesfulde iværksættere. Du må ikke snyde dig selv for dette afsnit!


Afsnit 28: Rollemodellerne Podcast med Martin Thorborg
Serieiværksætteren: Find det formå; der motiverer dig og accepter at det kan tage smerte at opnå din drøm.

Rollemodellerne er sponsoreret af AJ Produkter
Vi er rigtigt glade for at kunne præsentere AJ Produkter, som sponsor på Rollemodellerne Podcast.

AJ Produkter er landets førende leverandør af kontormøbler og inventar til virksomheder, og det har de været i snart 45 år. For at kunne lykkes og skabe gode resultater, er du afhængig af de rette omgivelser, og en stor del af det, er det arbejdsmiljø du skaber er afhængig af dit inventar - der er AJ Produkter en stærk sparringspartner.

For at Rollemodellerne kan fortsætte og forblive gratis for dig som lytter, er vi nødt til at få din hjælp med at støtte vores sponsorer, så hop gerne ind på AJ-Produkter og se om de har de kontormøbler eller inventar, som kan styrke dit arbejdsmiljø.
Hvem er Martin Thorborg?
Martin var tilbage i 1995 med til at skabe Jubii.dk som endte med at blive en millionsuccess. Han har efterfølgende stiftet og solgt adskillige virksomheder som trendybaby.dk, Ateo, minmave.dk, Dinero og mange flere. Han sidder derudover i bestyrelsen i adskillige virksomheder. Martin har far til 2 børn og bor sammen med sin kæreste og hendes søn.
Hvorfor er Martin Thorborg gæst i Rollemodellerne?
Martin er først og fremmest med, fordi jeg finder ham super inspirerende. Han har positioneret sig som en af Danmarks fremmeste iværksættere. Det har lykkedes Martin at skabe succes over mange omgange, har været aktiv i en masse virksomheder og har skabt blivende, succesfulde virksomheder. Derudover har han haft en kæmpe indflydelse på dansk iværksætteri siden Jubii-dagene i start 00’erne og har været med til at forme iværksætteri som en disciplin. Jeg er meget inspireret af Martin, hans drive og hans tilgang til livet som iværksætter og derfor måtte jeg simpelthen have ham med.

 


Rollemodellerne Episode 28 – Martin Thorborg



Notat og tidlinje:
Velkommen til Martin Thorborg. [00:00-01:44]
Hvilke rollemodeller har formet Martin gennem hans liv? [01:44-02:50]
Hvordan ser det ud på den anden side af krisen? [02:50-03:50]
Martin fortæller om hans motivation og om hans stolthed over Dinero. [03:50-05:20]
Martin er kendt for at skabe team-spirit og arbejdsglæde i hans virksomheder. Hvordan holder han gejsten oppe hos sine medarbejdere? [05:20-07:15]
Hvilke vaner og rutiner i virksomheden holder hans virksomhed fast på deres mission? [07:15-08:30]
Livet er ikke altid fantastisk. Hvordan holder vi til den smerte livet også bringer med sig? [08:30-12:05]
Hvordan skaber vi en hverdag drevet af glæde? [12:05-13:40]
Martin fortæller, hvorfor alle mennesker bør unde sig selv at bo i udlandet et par år [13:40-15:40]
Hvad er det vigtigste Martin lærte på hans fire år i USA? [15:40-18:10]
Rammerne for iværksætteri i Danmark er langt bedre end andre steder. Hvordan støtter DK op om mikrovirksomheden? [18:10-20:30]
“Livet er spil, hvor målet det er vejen”. [20:30-23:30]
Hvordan skaber delmålene glæde i skabelsen af en ny virksomhed? [23:30-25:50]
Drik den gode rødvin! Spis den gode bøf. Ha lækker sex med din partner! Vær bevidst om at nyde de lækre, lykkelige øjeblikke [25:50-27:30]
“Hvad der er lykke for dig,
Rollemodellerne med Bjørn Vestergaard
Not playing