Facebook Pixel
Seikkailun jokamiesluokka

42: Mirella ja Annika - Miten suunnitella ensimmäinen oma hiihtovaellus

Seikkailun jokamiesluokka
Seikkailun jokamiesluokka
Tässä jaksossa päästään Mirellan ja Annikan mukana vielä kerran nauttimaan talven lumista ja kuuntelemaan vinkkejä siitä, mistä aloittaa oman ensimmäisen talvivaelluksen suunnittelu.
Mirella Keto ja Annika Somersalo ovat molemmat kokeneita ulkoilijoita, mutta talvivaellus oli heille muutama vuosi sitten täysin uusi aluevaltaus. He päättivät valita ensimmäiseksi talvivaelluskohteekseen legendaarisen ja kauniin Hetta-Pallas -reitin. Ensimmäistä talvivaellusta suunniteltaessa kysymyslista on loputon. Mirella ja Annika jakavat omia kokemuksiaan avoimesti. Mistä kaveri mukaan? Mistä varusteet? Mikä reitti olisi paras? Kaunein? Turvallisin? Rinkka vai ahkio? Autiotupa vai teltta? Jäätyykö sinne kuoliaaksi? Mitä jos eksyy? Mitä jos sauvat katkeaa…
Tässä jaksossa on loistavia vinkkejä ja rohkaisua kaikille, jotka ovat haaveilleet ensimmäisestä omasta talvivaelluksesta. Seikkailu saattaa alkuun tuntua todella kaukaiselta ja jännittävältä, mutta kokemus on varmasti sen arvoinen. Tärkein oppi lieneekin se, että aina kannattaa lähteä!

Mirella instassa: https://www.instagram.com/mirellaketo
Annika instassa: https://www.instagram.com/annikasomersalo/
Seikkailut instassa: https://www.instagram.com/seikkailunjokamiesluokka/

Seikkailussa mukana: Partioaitta.fi #ulkonaperillä
Seikkailun jokamiesluokka
Not playing