Facebook Pixel
Talento - For den ambitiøse træner

22# Hvordan foregår den fysiske træning i AGF Talent – Med fysisk træner Mikkel Cramer

I denne episode er din vært Lars Lunde taget på besøg på det legendariske træningsanlæg, Fredensvang. Hvor han har tager en snak med Mikkel Cramer, som er fysisk træner i AGF Talent.

Det er alment anerkendt, at den fysiske træningsdel i talentudvikling er en afgørende faktor for at indfri det fulde potentiale.

Det er dog Talento - for den ambitiøse trænes oplevelse, efter at havde været rundt og besøge en del licensklubber efterhånden, at det fysisk træningssetup er meget forskelligt i licensklubberne.

Denne episode handler derfor om, hvordan der arbejdes med fysisk træning i AGF Talent.

Mikkel fortæller om, hvad er det for fysiske arbejdeskrav, med afsæt i AGF’s Style Of Play, der arbejders hen i mod, at kunne besidde på Superliganiveau. Både på holdniveau og individuelt positionsspecifikt.

Er du interesseret i at høre, hvordan de i AGF arbejder med fysisk træning i de forskellige alderssegmenter fra U10-U19, hvad indeholder deres fysiske testbatteri, hvorfor de tester mere, end de skal i forhold til licenskravene fra DBU, hvilke fordel Mikkel har som tidligere Superligaspiller i sit virker som fysisk træner hos de unge i AGF og hvordan han arbejder med at skabe en klubkultur og en forståelse af vigtigheden af den fysiske træning, hvis man vil nå hele vejen til Superligaen - så lydt med i denne episode.

Talento - For den ambitiøse træner
Not playing