Facebook Pixel
The Digital Edge

Moderne logistik er et it-mirakel - med Roman Kulczykowski

The Digital Edge
The Digital Edge
Stolen du sidder på. Skærmen du læser det her på. Tastaturet du bruger, når du tipper din kollegaen om artiklen.

Det er alt sammen sandsynligvis produceret langt, langt væk - og har rejst længere end hvad hovedparten af befolkning nåede i et helt liv for blot et par generationer siden.

For moderne logistik er blot endnu et af de moderne mirakler, som vi i dag tager for givet. Det som den engelske sociolog Anthony Giddens kalder for ”ekspertsystemer.

De systemer er kendetegnet ved at indeholde enorme mængder viden og avanceret teknologi – og er derfor ofte så svært gennemskuelige, at noget så ukonkret som tillid ender med at spille en stor rolle.

Så hvordan opbygger man den tillid? Hvordan leverer man den centrale teknologi, som en global shipping-kæmpe som Mærsk kører på?

Det fortæller Roman Kulczykowski der er global Technology Platform Leader hos A.P. Møller- Mærsk, om i denne episode af The Digital Edge.

Episoden er på engelsk. Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

The Digital Edge er sponseret indhold: Podcasten The Digital Edge er sponseret af SAP. Selve produktionen er lavet i samarbejde mellem Computerworld og SAP, men Computerworld står alene for den efterfølgende redigering.
The Digital Edge
Not playing