Facebook Pixel
Vapaasynnytys Suomi Podcast

43. Oksitosiinipilvessä - Idan ensisynnytys turvallisesti kotona

Vapaasynnytys Suomi Podcast
Vapaasynnytys Suomi Podcast

Ida tiesi heti raskaaksi tultuaan, että haluaa synnyttää kotona. Vapaasynnytys Suomi -podcast oli jo ahkerassa kuuntelussa ❤️

Puolison kanssa Ida pohti myös vapaasynnytystä, mutta kätilöiden tapaamisessa luottamus heräsi ja pari päätti palkata kotilot tueksi synnytykseen.

Synnytykseen Ida valmistautui Vapaasynnytys Suomi -yhteisön raskauspiireissä, podcastia kuunnellen sekä panostamalla hyvään ruokavalioon, liikuntaan ja hengitysharjoituksiin.

Synnytys oli ihana, intensiivinen ja voimakas kokemus, kätilöt toivat ensisynnytykseen kaivatun tuen ja turvan. Synnytyksen jälkeinen oksitosiinipilvi oli sanoin kuvaamattoman ihana!

Kotisynnytys oli aivan ihana kokemus perheelle ja upea alku äitiydelle. Mieskin totesi heti synnytyksen jälkeen että "näinhän tämä kuuluisi aina mennä!".

Kotisynnytyksen jälkeen oli helppoa ja luonnollista aloittaa elämä kotona vauvan kanssa. Ida sai kokea lempeän ja tuetun postpartum-ajan.

Seuraavatkin lapset saavat syntyä kotiin ❤️

Kiitos @idasinipelto tarinasi jakamisesta 😍🙏

Podcastin tunnusbiisi Meri sisälläni, Jutta Halmetoja.

⁠⁠www.vapaasynnytyssuomi.fi⁠⁠

*** Seuraa Instagramissa ⁠⁠@vapaasynnytyssuomi⁠⁠ ***

Janoatko sinäkin naisten yhteisöä, jossa tulet kuulluksi ja ymmärretyksi, täysin omana itsenäsi? Tervetuloa Vapaasynnytys Suomi -nettiyhteisöön tietoisille naisille. Liity mukaan osoitteessa ⁠⁠vapaasynnytyssuomi.fi/yhteiso⁠⁠. Olemme kiitollisia, kun juuri sinä haluat tulla osaksi tätä rakkaudellista naisten yhteisöä.

Haluatko jakaa tarinasi podcastissa? Täytä lomake osoitteessa ⁠⁠www.vapaasynnytyssuomi.fi⁠⁠.

Vapaasynnytys Suomi Podcast
Not playing