Facebook Pixel
Vapaasynnytys Suomi Podcast

44. Sofian siunattu syntymä ja postpartumin vaiettu merkitys - vieraana Maria Aronson

Vapaasynnytys Suomi Podcast
Vapaasynnytys Suomi Podcast

Tänään saamme jälleen vieraaksi hyvän ystäväni ja kollegani Marian @juurimama 😍🥰

Marian kolmas raskaus sai alkunsa ison elämänmuutoksen myötä. Raskaus oli toivottu ja "villi" kuten Marian aiemmatkin raskaudet. Uskoontulon myötä ajatus luonnollisesta raskaudesta ja synnytyksestä vain vahvistui.

Synnytykseen Maria valmistautui hyvällä ja monipuolisella ruokavaliolla, luonnossa liikkumalla, leväten ja nautiskellen olostaan (niin paljon kuin kahden lapsen äiti voi), rukoillen.

Tällä kertaa Maria halusi todella panostaa postpartum-aikaan ja palkkasi postpartum-doulan tueksi. Maria sai myös vastaanottaa ihana äitijuhlan, jossa naiset toivat valmista ruokaa pakkaseen tulevaa postpartum-aikaa varten (ks. viimeinen kuva❤️).

Loppuraskaus haastoi Mariaa uudella tavalla, kun vauva ei syntynytkään lasketun ajan tienoilla, kuten aiemmat lapset. Lopulta synnytys käynnistyi viikko lasketun ajan jälkeen, yöllä, ihanan yksin vietetyn päivän jälkeen. Synnytystä pääsi todistamaan tällä kertaa myös valokuvaaja oman perheen lisäksi ja heti vauvan syntymän jälkeen kotiin saapui postpartum-doula.

Tässä jaksossa puhumme paljon tärkeästä aiheesta postpartum, josta Maria jakaa viisauttaan myös Vapaasynnytys Suomi -yhteisön kuukausittaisessa postpartum-piirissä.

Kiitos @juurimama ❤️❤️❤️

Tilaa Marian huikea Kotisynnytysopas sähköpostilla info@juurimama.fi tai viestillä Instagramissa @juurimama

⁠www.juurimama.fi⁠

Marian edellinen vierailu podcastissa jakso 16 Click!

Podcastin tunnusbiisi Meri sisälläni, Jutta Halmetoja.

⁠⁠⁠www.vapaasynnytyssuomi.fi⁠⁠⁠

*** Seuraa Instagramissa ⁠⁠⁠@vapaasynnytyssuomi⁠⁠⁠ ***

Janoatko sinäkin naisten yhteisöä, jossa tulet kuulluksi ja ymmärretyksi, täysin omana itsenäsi? Tervetuloa Vapaasynnytys Suomi -nettiyhteisöön tietoisille naisille. Liity mukaan osoitteessa ⁠⁠⁠vapaasynnytyssuomi.fi/yhteiso⁠⁠⁠. Olemme kiitollisia, kun juuri sinä haluat tulla osaksi tätä rakkaudellista naisten yhteisöä.

Haluatko jakaa tarinasi podcastissa? Täytä lomake osoitteessa ⁠⁠⁠www.vapaasynnytyssuomi.fi⁠⁠⁠.

Vapaasynnytys Suomi Podcast
Not playing