Facebook Pixel
Velofit

Velofit podcast - Er du indre eller ydre motiveret? Hvad driver din motivationen?

Velofit
Velofit

I denne podcast sætter vi, Frederik Muff fra Team Coloquick, sammen med Andreas Aidel og Thomas Bundgaard, os ned for at udforske motivationens verden.

Hvad er det, der driver os? Er det målet eller selve rejsen? Og er der en sandhed bag, hvad der motiverer os, eller er det individuelt?

Vi tager en god samtale, hvor vi deler vores egne motivationer. Vi ser på, hvorfor nogle kan holde motivationen høj året rundt, mens andre kæmper med at finde motivationen, især når lysten ebber ud.

Vi kommer måske ikke med endegyldige svar på, hvorfor det er sådan, men vi dykker ned i de faktorer, der kan påvirke vores langvarige motivation. En stor del af vores diskussion tager afsæt i "Selvbestemmelsesteorien" (Selfdetermination theory), og vi udfolder, hvad den teori går ud på og hvordan den kan anvendes aktivt.

Motivation kan være påvirket af faktorer som kontrol og medbestemmelse, realisme og kompetencer samt følelsen af at være en del af et fællesskab og have tilhørsforhold.

Det kan lyde komplekst, men vi tror, at det vil give langt mere mening, når vi illustrerer det med praktiske eksempler. Én ting er sikkert, vi vil alle sammen have brug for masser af motivation i de kommende 6 måneder, indtil forårssolen atter kigger frem.

Så sæt dig til rette, og velkommen til (hvad vi mener er) en inspirerende samtale om motivation.

God lytning!

/Velofit

Velofit
Not playing