Facebook Pixel
Velofit

Velofit podcast - NY CYKELKLUB - Velo CC ser dagens lys.

Velofit
Velofit

Jo, den er god nok. Velo CC, Velofits nye cykelklub, er en realitet. Den har været under opbygning i laaang tid... Det har været en proces, der ikke altid er gået lige smurt, men nu er vi klar. Eller det vil sige, meget tæt på. Hjemmeside og licens hos DCU er lige på trapperne..

Vi har lavet en podcast, der fortæller lidt om tankerne bag og hvad vi ønsker med denne klub. Vi forsøger at besvare spørgsmål, der allerede er blevet stillet i massevis. Mange af dem har vi et okay svar til, men der er også en del, vi ikke kan svare på, men hvor svarene dukker op i processen. Det er helt nyt for os, og vi er ikke bange for at ligge os fladt ned og tage de opstartsknubs, som helt sikkert vil komme. Men vi lover at gøre vores ypperste og at smile igennem hele denne fase. Dog er vi nu ikke så urolige, da vi allerede har verdens bedste netværk i Velotons, som helt sikkert vil støtte os igennem startfasen.

Hvis der dukker flere spørgsmål op, så står Andreas Kirk klar med svarene (hvem snakkede om at kaste nogen under bussen fra morgenstunden... ;) )

Husk at komme forbi og prøve vores kit. Vi aflægger bestilling den 1. marts kl. 16.00 2024.

/Velofit

Velofit
Not playing