Facebook Pixel
Velofit

Velofit podcast - Ny mand i teamet og post racebrief fra UCI Gravel Worldseries, Halmstad

Velofit
Velofit

Vi er super glade for at kunne præsentere en ny mand i Velofit: Andreas Brandt Aidel. De opmærksomme har hørt ham på podcasten før, men under "Graspor" fanen. Vi har lidt headhuntet ham ind i trænerteamet hos Velofit på grund af hans store faglighed og ikke mindst utroligt venlige væsen. Den første halve time af denne podcast udspørger Mathias Kirk og Thomas Bundgaard ham om hans historie. Hvem er Hr. Brandt egentlig? Kan han træde med begge ben? Og hvorfor skal han "under kniven" igen inden længe?

Den anden del af podcasten handler om historien fra det svenske. Mathias Kirk kørte sin første gravel TT og gravel worldcup. Hvad gik godt, og hvad gik mindre godt? Det samme gælder for Thomas, som dog har flere gravel world cups på CV'et. Ifølge ham selv kørte han over evne, og resultatet på papiret gav ikke mange pokaler, men hør, hvorfor han er mere end tilfreds med resultatet.

Vi håber, UCI's gravel department lytter med, for der kommer konstruktiv kritik, som vi næsten godt tør love er repræsentativt for langt størstedelen af deltagerne i det svenske løb. En "cliffhanger": Startproceduren var helt til rotterne.

God lytning.

/Team Velofit

Velofit
Not playing