Facebook Pixel
Velofit

Velofit podcast - Vintertræning med proff. cykelrytter, Mathias Norsgaard

Velofit
Velofit

Velkommen til en eksklusiv episode af vores podcast, hvor vi har Mathias Norsgaard, professionel cykelrytter for Movistar Team, som gæst. Vi dykker dybt ned i spændende aspekter af alt fra livet som professionel cykelrytter på et spansk WorldTour-hold til hans vintertræning og forberedelserne til den kommende sæson.

Vintertræning:

Mathias afdækker sin overordnede tilgang til vintertræning og fokuserer primært på områder som træningslejre, samt eventuelle nye tiltag.

Styrketræning:

Vi kommer også ind på styrketræning – er det en del af Mathias' vinterprogram, og i så fald, hvordan tilpasser han det gennem vinteren og sæsonen?

Motivation for vintertræning:

Vintersæsonen kan være udfordrende, så vi undersøger, hvad der motiverer Mathias til at træne hårdt, selv når temperaturen falder. Hvordan holder han flammen tændt gennem vintermånederne, og hvordan holder han varmen?

Hårdeste vintertur og sjove historier:

Vi slutter af med at spørge Mathias om hans hårdeste vintertur og om nogle sjove eller mindeværdige oplevelser, han har haft under vintertræningen.

Dette er en episode, du ikke vil gå glip af, hvis du er interesseret i at få et indblik i en professionel cykelrytters vintertræning. Andreas Aidel, Mathias Kirk og Thomas Bundgaard sad med åben mund og polypper i godt halvanden time under indspilningen til denne podcast, mens Norsgaard berettede om hans hverdag som cykelrytter.

God lytning! :)

/Velofit

Velofit
Not playing