Facebook Pixel
De tre Principper med Stærk & Donkin

43. De Tre Principper - Angst

Vi har fået flere opfordringer fra jer til at se på angst i lyset af De Tre Principper. Det vil vi gerne imødekomme i dette afsnit.

I det “gamle” psykologiske paradigme ser man ofte angst som en sygdom. Angsten kan ses som et resultat af ydre påvirkninger og belastninger, eller som noget arveligt - og som kan være svær at gøre noget ved. Mange ser også angst som noget der vil påvirke livskvaliteten resten af livet, og som et vilkår man skal lære at leve med.

I det “nye” psykologiske paradigme, som bl.a. er De Tre Principper og Metakognitiv Terapi, ser man angst som en feedback fra vores indre sundhed. En feedback som forsøger at fortælle os, at vi uskyldigt er kommet til at bruge vores tænkning om verden, vores omstændigheder, os selv og andre mennesker på en uhensigtsmæssig måde, der får vores system til at råbe vagt i gevær.

Lyt med når vi dykker ned i dagens spændende emne - og når vi fortæller om hvordan De Tre Principper har potentiale til at ændre vores oplevelse af angst fuldstændig

Podcasten er med psykolog Anne Stærk Dickenson og psykoterapeut Belinda Donkin.
De tre Principper med Stærk & Donkin
Spelar inte