Facebook Pixel
Doktor Fives podcast

#9: Hvordan vite om en plage er nevroplastisk

Doktor Fives podcast
Doktor Fives podcast

Velkommen til sesongens siste episode i doktor fives podcast. Oppstart igjen over sommeren i august.


Hvilke lidelser er nevroplastiske? Hvis man har spesifikke sykdommer med spesifikke navn, så er det mulig å vite på forhånd, men det er ikke alltid så lett å vite helt sikkert. Derfor må enkelte prøve seg frem, spesielt dersom man har en sykdom, men samtidig tenker at man kan ha nevroplastiske plager ved siden av. Men plagen skal alltid være avklart av lege før man prøver på andre metoder.


I denne episoden skal du lære litt om hva du skal se etter av tegn for å vite om et symptom kan være nevroplastisk eller ikke.


Du vil også lære litt om hvordan jeg jobber nevroplastisk med de jeg følger opp i mitt kurs, eller for dem som tar nettkurset. Det finnes mange måter å jobbe nevroplastisk på, slik at metoder kan variere.


Følg meg gjerne på

Doktor Laila Five (@doktorfive) • Instagram-bilder og -videoer

Smerte | Doktorfive

lailafive (@doktorfive) | TikTok

mail: laila@doktorfive.com


Disclamer: innholdet i podcasten er ment som generell helseopplysning og erstatter ikke medisinske råd eller behandling. Har du spørsmål om din medisinske tilstand må du kontakte egen lege. Selv om mange alvorlige symptomer som deles i denne podcasten er nevroplastiske, så bør annen fysisk sykdom alltid utelukkes av lege, før legen din kan vurdere om tilstanden er nevroplastisk


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Doktor Fives podcast
Spelar inte