Facebook Pixel
Hopium.fi

Hopium #30 - Kulunut vuosi ja tulevan vuoden ennustukset

Hopium.fi
Hopium.fi

Hopium podcastin 30. taltiointi ja samalla vuoden viimeinen jakso tarjoaa kryptomaailman oman Mitä, Missä, Milloin katsauksen edellisen vuoden tapahtumista. Jaksossa udellaan myös Ceen tunnelmia edellisiltä kryptojen karhumarkkinoilta ja ennakkoluulottomasti heitellään ennustuksia tulevalle vuodelle - lupaamme palata näiden kanssa asiaan vuoden 2023 lopulla!

Vuodesta 2023 puheenolleen, käymme jaksossa myös hieman keskustelua podcastin tulevaisuudesta. jos haluat osallistua keskusteluun ja kehittämiseen, tule mukaan Telegrammin Defisuomi -ryhmään! 

Jaksossa keskustelussa ollut Messarin raporttiin kryptoista vuodesta 2022 kannattaa ehdottomasti kaikkien tutustua. Raportissa löytyy paljon tietoa ja näkemyksiä erittäin helposti luettavassa muodossa!

Kiitos teille kaikille vielä kuluneesta vuodesta ha parempaa tulevaa uutta Vuotta!

Jaksossa mainitut asiat eivät ole sijoitusneuvontaa tai siihen rinnastettavaa sisältöä, vaan tehty oppimista ja viihtymistä varten.

Linkki Defi Suomi -uutiskirjeen alennuskuponkiin:

https://www.defisuomi.fi/hopium

Hopium.fi Podcast:

Mitä käy kun Telegrammin kryptovaluuttojen anonyymissä keskusteluryhmässä kaksi täysin erilaista hahmoa kohtaa ja huomaa jakavansa saman intohimon kryptovaluuttoihin, defiin ja niiden ilosanoman levittämiseen?

Syntyy Hopium.fi podcast, jossa käsitellään defiä, keskustellaan kryptovaluutoista ja avataan alan käsitteitä ja ilmiöitä – selvällä suomen kielellä. Isäntinä rahoituksen MBA Cee ja muusikonrenttu Souldier.

Vastuuvapautus: podcastin sisältö, tai mikään muu tässä julkaistu sisältö, ei ole sijoitusneuvontaa, eikä sitä sellaisena pidä käsittää tai käyttää. Sisältö on tehty puhtaasti opetus- ja viihdekäyttöön.

Hopium.fi linkit:
www: https://defisuomi.fi/
TG: https://t.me/defisuomi
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYM8PtEnEM1P8tfPvDW-Zow
Twitter: https://twitter.com/souldierbtc
Twitter: https://twitter.com/cryptic_cee


Hopium.fi
Spelar inte