Facebook Pixel
Hopium.fi

Hopium #34 - Kryptolompakot, vaihtoehdot MetaMaskille

Hopium.fi
Hopium.fi
Kryptolompakot. Mitä ne oikeastaan ovat, ja ovatko ne lompakoita alkuunkaan? Kryptovaluutat eivät sijaitse fyysisesti kryptolompakoissa, vaan ne on tallennettu lohkoketjuun. Kryptolompakko on käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa kryptovaluuttoja, sekä hallita niiden omistustietoja lohkoketjussa. Kryptolompakko yhdistää käyttäjän henkilökohtaisen salaisen avaimen lohkoketjun julkiseen avaimeen ja mahdollistaa käyttäjälle keinon hallita ja käyttää kryptovaluuttojaan. Jaksossa esitellään lyhyesti eri lompakkotyypit ja keskustellaan vaihtoehdoista Metamask-lompakolle. Makustellaan muutamia erilaisia käsitteitä, kuten seed phrase, signing ja approval, mitä ne tarkoittavat ja miksi niiden ymmärtäminen on defissä toimiessa tärkeää. Tämä jakso toimii jatkona myös Hopium podcastin #2:ssa läpikäytyihin tietoturvallisuus asioihin. 
Jaksossa mainittu Walletcompare.xyz -palvelu on one-stop-shop kaikkeen lompakkoihin liittyvään. Siellä on hyvä tehdä vertailua ja tutustua myös lukuisiin vaihtoehtoihin mitä lompakkoina on saatavilla.
Jaksossa mainitut asiat eivät ole sijoitusneuvontaa tai siihen rinnastettavaa sisältöä, vaan tehty oppimista ja viihtymistä varten.
Linkki Defi Suomi -uutiskirjeen alennuskuponkiin:
https://www.defisuomi.fi/hopium
Hopium.fi Podcast:
Mitä käy kun Telegrammin kryptovaluuttojen anonyymissä keskusteluryhmässä kaksi täysin erilaista hahmoa kohtaa ja huomaa jakavansa saman intohimon kryptovaluuttoihin, defiin ja niiden ilosanoman levittämiseen?
Syntyy Hopium.fi podcast, jossa käsitellään defiä, keskustellaan kryptovaluutoista ja avataan alan käsitteitä ja ilmiöitä – selvällä suomen kielellä. Isäntinä rahoituksen MBA Cee ja muusikonrenttu Souldier.
Vastuuvapautus: podcastin sisältö, tai mikään muu tässä julkaistu sisältö, ei ole sijoitusneuvontaa, eikä sitä sellaisena pidä käsittää tai käyttää. Sisältö on tehty puhtaasti opetus- ja viihdekäyttöön.
Hopium.fi linkit:
www: https://defisuomi.fi/
TG: https://t.me/defisuomi
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYM8PtEnEM1P8tfPvDW-Zow
Twitter: https://twitter.com/souldierbtc
Twitter: https://twitter.com/cryptic_cee
Hopium.fi
Spelar inte