Facebook Pixel
Hopium.fi

Hopium #35 - Valaiden seuranta, smart money

Hopium.fi
Hopium.fi

Mitä ovat valaat kryptoissa? Crypto whales, joita joskus luonnehditaan myös ns. smart moneyna, on hieman vaikeasti määriteltävä termi. Pääsäntöisesti sillä tarkoitetaan isoja tilejä, joilla on isoja, usein miljoonien arvoisia, omistuksia. Miksi nämä kryptovalaat kiinnostavat normaalia kryptosijoittajaa? Usein, vaikkei tokio aina, tämä smart money on osana uuden protokollan tai palvelun sisäpiiriä tai ns. seed roundia, eli kun sijoituksia tehdään ennen itse älysopimusten julkistamisesta lohkoketjussa. Pienemmälle sijoittajalle nämä saattavat olla kullanarvoista tietoa - ei pelkästään sijoituksien alussa, joista voi sitten odottaa arvon nousua, vaan myös käänteisesti. Kun valaat alkavat purkaa positioitaan, voi se olla signaali isommasta liikehdinnästä. Hopiumin jaksossa #35 pureudutaan tähän aiheeseen ja avataan muutamia palveluja ja tyylejä, joilla nämä valaat löydetään lohkoketjujen uumenista. 

Jaksossa mainitut palvelut:

https://etherscan.io/
https://github.com/OffcierCia/
https://debank.com/
https://messari.io/fundraising-data

Jaksossa mainitut asiat eivät ole sijoitusneuvontaa tai siihen rinnastettavaa sisältöä, vaan tehty oppimista ja viihtymistä varten.

Linkki Defi Suomi -uutiskirjeen alennuskuponkiin:

https://www.defisuomi.fi/hopium

Hopium.fi Podcast:

Mitä käy kun Telegrammin kryptovaluuttojen anonyymissä keskusteluryhmässä kaksi täysin erilaista hahmoa kohtaa ja huomaa jakavansa saman intohimon kryptovaluuttoihin, defiin ja niiden ilosanoman levittämiseen?

Syntyy Hopium.fi podcast, jossa käsitellään defiä, keskustellaan kryptovaluutoista ja avataan alan käsitteitä ja ilmiöitä – selvällä suomen kielellä. Isäntinä rahoituksen MBA Cee ja muusikonrenttu Souldier.

Vastuuvapautus: podcastin sisältö, tai mikään muu tässä julkaistu sisältö, ei ole sijoitusneuvontaa, eikä sitä sellaisena pidä käsittää tai käyttää. Sisältö on tehty puhtaasti opetus- ja viihdekäyttöön.

Hopium.fi linkit:
www: https://defisuomi.fi/
TG: https://t.me/defisuomi
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYM8PtEnEM1P8tfPvDW-Zow
Twitter: https://twitter.com/souldierbtc
Twitter: https://twitter.com/cryptic_cee


Hopium.fi
Spelar inte