Facebook Pixel
Hopium.fi

Hopium #37 - Pankkikriisistä härkämarkkinaan?

Hopium.fi
Hopium.fi

Pankkikriisistä härkämarkkinaan? Hopium podcastin jaksossa #37 pureudutaan tämän hetken kuumimpaan puheenaiheeseen, eli Yhdysvalloissa kytevään pankkikriisiin. Mistä kaikesta on kyse ja miten tähän päädyttiin? FED:in kiristyvä rahapolitiikka taistelussa inflaatiota vastaan, FTX:n ja Silvergate-pankin epäonnistumisien aloittama lumivyöry ja nyt viimeisimpänä pääomasijoittajien suosima Silicon Valley Bankin kaatuminen ovat kaikki saaneet sijoittajat ympäri maailmaa panikoimaan ja tekemään äkkivääriä liikkeitä. Näin isojen epäonnistumisien jälkeen maltillisempikin sijoittaja alkaa ihmettelemään mistä tässä kaikeasta on oikein kyse ja onko enemmän salaliittoteorialta kuulostava Operation Choke Point 2.0 sittenkään niin salaliittoa. Samaan aikaan Bitcoin ja muut kryptot menevät kuin varkain omia teitään ja Bitcoinin osalta on nähty jopa 30% nousua muutamassa viikossa. Lunastaako Bitcoin vihdoin lupauksensa suojana ja arvonsäilyttäjänä? Jakson lopussa mainitaan myös muutamia muita podcasteja ja Twitter-tilejä, joita mielestämme kannattaa seurata.


Podcastit:

Blockworks - Forward Guidance

Blockbytes (Nick Drakon, et al.)

Gold Goats 'n Guns

Eurodollar University

Empire


Twitter-tilit:

https://twitter.com/biancoresearch

https://twitter.com/LynAldenContact

https://twitter.com/LawrenceLepard

https://twitter.com/MacroAlf

https://twitter.com/NickDrakon

https://twitter.com/twobitidiot


Linkki Defi Suomi -uutiskirjeen alennuskuponkiin:

https://www.defisuomi.fi/hopium

Hopium.fi Podcast:

Mitä käy kun Telegrammin kryptovaluuttojen anonyymissä keskusteluryhmässä kaksi täysin erilaista hahmoa kohtaa ja huomaa jakavansa saman intohimon kryptovaluuttoihin, defiin ja niiden ilosanoman levittämiseen?

Syntyy Hopium.fi podcast, jossa käsitellään defiä, keskustellaan kryptovaluutoista ja avataan alan käsitteitä ja ilmiöitä – selvällä suomen kielellä. Isäntinä rahoituksen MBA Cee ja muusikonrenttu Souldier.

Vastuuvapautus: podcastin sisältö, tai mikään muu tässä julkaistu sisältö, ei ole sijoitusneuvontaa, eikä sitä sellaisena pidä käsittää tai käyttää. Sisältö on tehty puhtaasti opetus- ja viihdekäyttöön.

Hopium.fi linkit:
www: https://defisuomi.fi/
TG: https://t.me/defisuomi
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYM8PtEnEM1P8tfPvDW-Zow
Twitter: https://twitter.com/souldierbtc
Twitter: https://twitter.com/cryptic_cee



Hopium.fi
Spelar inte