Facebook Pixel
Hopium.fi

Hopium #38 - Arbitrumin airdrop - Mammonaa taivaalta?

Hopium.fi
Hopium.fi

Arbitrumin oman tokenin, $ARB:n, julkistus tarkoitti myös L2-ketjussa toiminneille kryptosijoittajille oikeutuksen olemaan osaa ns. airdroppia. Airdrop on suosittu tapa palkita nk. early adoptereita, eli niitä jotka ovat ensimmäisten joukossa olleet käyttämässä joko lohkoketjuja tai protokollia. Nyt Arbitrum L2-ketjun oma, pitkään odotettu ja huhuttu token, on julkaistu. Jaksossa käymme läpi airdroppia ja siihen liittyneitä tapahtumia ja pohdimme mahdollisia tulevaisuuden skenaarioita. Miten airdroppeihin pääsee mukaan, onko niillä minkälainen rooli kryptomaailmassa, mistä niihin käytettävät tokenit tulevat ja avaamme tokenomiikkaa yleisemmin. Keskustelemme myös mahdollsisesta Metamaskin $MASK-tokenin lanseerauksesta.


Jakson linkkejä:


https://arbitrum.io/

https://arbitrum.foundation/

lhttps://l2beat.com/scaling/tvl


Linkki Defi Suomi -uutiskirjeen alennuskuponkiin:

https://www.defisuomi.fi/hopium

Hopium.fi Podcast:

Mitä käy kun Telegrammin kryptovaluuttojen anonyymissä keskusteluryhmässä kaksi täysin erilaista hahmoa kohtaa ja huomaa jakavansa saman intohimon kryptovaluuttoihin, defiin ja niiden ilosanoman levittämiseen?

Syntyy Hopium.fi podcast, jossa käsitellään defiä, keskustellaan kryptovaluutoista ja avataan alan käsitteitä ja ilmiöitä – selvällä suomen kielellä. Isäntinä rahoituksen MBA Cee ja muusikonrenttu Souldier.

Vastuuvapautus: podcastin sisältö, tai mikään muu tässä julkaistu sisältö, ei ole sijoitusneuvontaa, eikä sitä sellaisena pidä käsittää tai käyttää. Sisältö on tehty puhtaasti opetus- ja viihdekäyttöön.

Hopium.fi linkit:
www: https://defisuomi.fi/
TG: https://t.me/defisuomi
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYM8PtEnEM1P8tfPvDW-Zow
Twitter: https://twitter.com/souldierbtc
Twitter: https://twitter.com/cryptic_cee


Hopium.fi
Spelar inte