Facebook Pixel
Hopium.fi

Hopium #43 - AI vs kryptot, makro-talous, Hong Kongin kryptopörssit

Hopium.fi
Hopium.fi

Hopiumin jaksossa 43 keskustellaan tekoälyn ja kryptojen symbioosista, taistelevatko projektit samoista sijoittajien rahoista? Miten kryptot voivat auttaa tulevaisuudessa tunnistamaan sisällön ihmisen tekemäksi eikä tekoälyn suoltamana kaistantukkeena? Keskustelemme myös Yhdysvaltojen velkakatosta ja talouden makro-tilanteesta yleisemmin. Mitä tarkoittaa velkakatto ja alkaako nyt rahaprintteri laulamaan taas? Lopuksi pureudutaan lyhyesti Hong Kongin tilanteeseen. Kiinaan liittyvät krypto-uutiset tuntuvat usein paisuvan valtaviksi uutisankoiksi, joten mitä nyt on oikein käynnissä Hong Kongissa? Käytännössä Kiina on pehmeästi kieltänyt kryptot, mutta toiminta kuitenkin jatkuu. Nyt kiinalaiset viranomaiset ovat myöntäneet muutamia lisenssiä kryptopörsseille harjoittaa liiketoimintaa retail-sijoittajien kanssa. Mitä tästä seuraa, voiko tämä edesauttaa uutta härkämarkkinaa?



Linkki Defi Suomi -uutiskirjeen alennuskuponkiin:

https://www.defisuomi.fi/hopium

Hopium.fi Podcast:

Mitä käy kun Telegrammin kryptovaluuttojen anonyymissä keskusteluryhmässä kaksi täysin erilaista hahmoa kohtaa ja huomaa jakavansa saman intohimon kryptovaluuttoihin, defiin ja niiden ilosanoman levittämiseen?

Syntyy Hopium.fi podcast, jossa käsitellään defiä, keskustellaan kryptovaluutoista ja avataan alan käsitteitä ja ilmiöitä – selvällä suomen kielellä. Isäntinä rahoituksen MBA Cee ja muusikonrenttu Souldier.

Vastuuvapautus: podcastin sisältö, tai mikään muu tässä julkaistu sisältö, ei ole sijoitusneuvontaa, eikä sitä sellaisena pidä käsittää tai käyttää. Sisältö on tehty puhtaasti opetus- ja viihdekäyttöön.

Hopium.fi linkit:
www: https://defisuomi.fi/
TG: https://t.me/defisuomi
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYM8PtEnEM1P8tfPvDW-Zow
Twitter: https://twitter.com/souldierbtc
Twitter: https://twitter.com/cryptic_cee

Hopium.fi
Spelar inte