Facebook Pixel
Hopium.fi

Hopium #44 - Polkadotin ekosysteemi, vieraana Tomi Astikainen

Hopium.fi
Hopium.fi

Jaksossa numero 44 purudutaan ensimmäistä kertaa Hopium-podcastin historiassa Polkadot ekosysteemiin, ja asiantuntijavieraana meillä on Polkadot Ambassador Tomi Astikainen. Alkuun käydään lyhyesti läpi Tomin matkasta kryptoihin ja miten päätyi tiivimmin Polkadotin pariin. Käymme lyhyesti läpi Polkadot-lohkoketjun ideaa ja perustajansa Gavin Woodin, joka on myös yksi alkuperäisistä Ethereumin kehittäjistä, filosofiaa mistä Polkadot on lähtenyt ja mihin ollaan menossa vuonna 2023. Ekosysteemissä toimivien ideoiden, protokollien ja projektien lisäksi keskustelemme myös miten Polkadotiin kannattaa tutustua, mitkä voisivat olla aloittelijalle sopivia lompakoita ja miten pääsee suomalaiseen Polkadot-yhteisöön mukaan.

Jaksoon liittyviä linkkejä:

https://polkadot.network/

https://polkadot.polkassembly.io/opengov

https://moonbeam.network/

https://astar.network/

https://moonsama.com/

https://www.rmrk.app/

https://www.tanssi.network/

https://www.meetup.com/polkadot-and-kusama-helsinki/

https://t.me/polkaprojektit


Linkki Defi Suomi -uutiskirjeen alennuskuponkiin:

https://www.defisuomi.fi/hopium

Hopium.fi Podcast:

Mitä käy kun Telegrammin kryptovaluuttojen anonyymissä keskusteluryhmässä kaksi täysin erilaista hahmoa kohtaa ja huomaa jakavansa saman intohimon kryptovaluuttoihin, defiin ja niiden ilosanoman levittämiseen?

Syntyy Hopium.fi podcast, jossa käsitellään defiä, keskustellaan kryptovaluutoista ja avataan alan käsitteitä ja ilmiöitä – selvällä suomen kielellä. Isäntinä rahoituksen MBA Cee ja muusikonrenttu Souldier.

Vastuuvapautus: podcastin sisältö, tai mikään muu tässä julkaistu sisältö, ei ole sijoitusneuvontaa, eikä sitä sellaisena pidä käsittää tai käyttää. Sisältö on tehty puhtaasti opetus- ja viihdekäyttöön.

Hopium.fi linkit:
www: https://defisuomi.fi/
TG: https://t.me/defisuomi
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYM8PtEnEM1P8tfPvDW-Zow
Twitter: https://twitter.com/souldierbtc
Twitter: https://twitter.com/cryptic_cee

Hopium.fi
Spelar inte