Facebook Pixel
Hopium.fi

Hopium.fi #29 - Johdannaispörssit

Hopium.fi
Hopium.fi

Hopium.fi podcastin jaksossa #29 pureudutaan kryptotalven kuumimpaan aiheeseen, johdannaispörsseihin. Mutta mitä johdannaisilla ylipäätään tarkoitetaan? Käytännössä karkeasti yleistäen johdannaisilla voidaan ottaa osaa sijoituskohteeseen ostamatta kuitenkaan tätä - ts. voit ottaa osaa esimerkiksi Ethereumin markkinaan ostamatta itse Ethereumia. Selvennetään myös aiheeseen kuuluvia käsitteitä kuten futuuri, perp ja funding.

Johdannaispörssit tarjoavat sijoittajalle kolmannen mallin order book ja AMM-pohjaisten pörssien lisäksi. Miten hiljattaiset isojen keskitettyjen pörssien luova tuho on satanut hajautettujen johdannaispörssien laariin?  Jaksossa käydään läpi muutamia eri pörssejä, niiden mahdollisia tokeneita ja tokenomikseja. 

Johdannaisaihetta sivuttiin myös jaksossa #17, joten se kannattaa kuunnella heti tämän perään.
https://anchor.fm/hopium-fi/episodes/Hopium-fi-17---Johdannaiset-ja-optiotuotteet-defiss-e1kf70l

Jaksossa esiintyvät pörssit:

gTrade:
https://gains.trade/  

GMX:
https://gmx.io/#/

dYdX:
https://dydx.exchange/


Jaksossa mainitut asiat eivät ole sijoitusneuvontaa tai siihen rinnastettavaa sisältöä, vaan tehty oppimista ja viihtymistä varten.

Linkki Defi Suomi -uutiskirjeen alennuskuponkiin:

https://www.defisuomi.fi/hopium

Hopium.fi Podcast:

Mitä käy kun Telegrammin kryptovaluuttojen anonyymissä keskusteluryhmässä kaksi täysin erilaista hahmoa kohtaa ja huomaa jakavansa saman intohimon kryptovaluuttoihin, defiin ja niiden ilosanoman levittämiseen?

Syntyy Hopium.fi podcast, jossa käsitellään defiä, keskustellaan kryptovaluutoista ja avataan alan käsitteitä ja ilmiöitä – selvällä suomen kielellä. Isäntinä rahoituksen MBA Cee ja muusikonrenttu Souldier.

Vastuuvapautus: podcastin sisältö, tai mikään muu tässä julkaistu sisältö, ei ole sijoitusneuvontaa, eikä sitä sellaisena pidä käsittää tai käyttää. Sisältö on tehty puhtaasti opetus- ja viihdekäyttöön.

Hopium.fi linkit:
www: https://defisuomi.fi/
TG: https://t.me/defisuomi
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYM8PtEnEM1P8tfPvDW-Zow
Twitter: https://twitter.com/souldierbtc
Twitter: https://twitter.com/cryptic_cee


Hopium.fi
Spelar inte