Facebook Pixel
KonversiO-Optimistit

IAB Studio: IAB Finlandin kulissien takana - Haastattelussa Antti Kallio ja Pasi Raassina

KonversiO-Optimistit
KonversiO-Optimistit

Tässä jaksossa IAB Finlandin hallituksen puheenjohtaja Antti Kallio ja IAB:n toiminnanjohtaja Pasi Raassina paljastavat henkilökohtaisia digitaalisia suosikkejaan - mistä podcasteista he saavat inspiraationsa, mitkä uutissivustot pitävät heidät ajan tasalla, ja mitä sarjoja, elokuvia tai pelejä he rakastavat rentoutuessaan. Lisäksi he jakavat, mitä musiikkia ja e-kirjoja löytyy heidän spotifyn soittolistoiltaan ja lukulaitteiltaan.

Mutta matka ei pääty tähän. Tässä sydämellisessä ja avoimessa keskustelussa me pureudumme myös siihen, mikä tekee IAB:sta niin kriittisen toimijan digitaalisen markkinoinnin ekosysteemissä. Antti ja Pasi avaavat, kuinka IAB Finland toimii digimarkkinan hyväksi, selittäen kansantajuisesti IAB:n roolin ja merkityksen. He myös jakavat henkilökohtaiset motivaationsa ja intohimonsa osallistua IAB:n toimintaan, sekä miksi IAB ansaitsee alan ammattilaisten ajan ja huomion.

Sokerina pohjalla jaksossa puhutaan trendeistä. Vuosi 2024 on täynnä mielenkiintoisia digitaalisia trendejä, mutta mitkä kolme trendiä meidän tulisi erityisesti pitää silmällä? Antti ja Pasi nostavat esille ne kriittiset suuntaukset, jotka muovaavat digitaalista markkinointia ja innovaatioita tulevina kuukausina.

Tämä jakso ei vain valaise IAB:n keskeistä asemaa digitaalisessa maisemassa, vaan tarjoaa myös harvinaisen tilaisuuden tutustua sen johtohahmoihin henkilöinä. Tule mukaan löytöretkelle!

KonversiO-Optimistit
Spelar inte