Facebook Pixel
Kryptopodi

Bitcoin lähestyy kurssiennätyksiä ja Telegram sukeltaa Web3-maailmaan | Kuukausikatsaus (helmikuu)

Kryptopodi
Kryptopodi

Nousuralli ei ota laantuakseen. Kryptomarkkina lähestyy kovaa vauhtia uusia ennätyslukemia, ja kuukauden aikana alalla on sattunut ja tapahtunut.

Sijoittajien fokus on luonnollisesti Bitcoinissa, eikä vähiten sen ennätyksellisen kurssinousun takia, tammikuun historiallisten ETF-julkaisujen ja lähestyvän puoliintumisen myötä.

Sosiaalisessa mediassa on myös keskustelun osalta palattu Bitcoinin juurille. Tästä kiitos kuuluu suomalaiselle Martti Malmille, joka julkaisi ennennäkemättömiä keskusteluita hänen ja Satoshi Nakamoton välillä.

Voit myös lukea katsauksen täältä: https://coinmotion.com/fi/bitcoin-lahestyy-ennatyksia-telegram-sukeltaa-web3-maailmaan

–––––––––––––––––––––––––

Coinmotion on Pohjoismaiden johtava kryptovaluuttojen välityspalvelu, joka on perustettu 2012. Olemme Suomen Finanssivalvonnan lisensoima ja toimintaamme luottaa yli 100 000 asiakasta.

Rekisteröidy asiakkaaksi: https://app.coinmotion.com/fi/register/signup

Tutustu Coinmotion Wealth -palveluun: https://wealth.coinmotion.com

–––––––––––––––––––––––––

Sosiaalinen media

Twitter: https://twitter.com/coinmotion TikTok: https://tiktok.com/@coinmotion Facebook: https://facebook.com/coinmotion Instagram: https://instagram.com/coinmotion LinkedIn: https://linkedin.com/company/coinmotion Blogi: https://coinmotion.com/fi/blog Sivusto: https://coinmotion.com

–––––––––––––––––––––––––

Vastuuvapauslauseke: Videolla esitetyt mielipiteet ovat esiintyjien omia, eikä niitä voida pitää Coinmotionin virallisina kantoina. Video on tehty opetustarkoituksessa. Mainitut tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Esitettyjä tietoja ei tule tulkita sijoitussuosituksiksi tai sijoitusneuvonnaksi.

Kryptopodi
Spelar inte