Facebook Pixel
Kryptopodi

ETF-kysyntä nostaa bitcoinia 52 000 dollarin pintaan | Tekninen Analyysi (viikko 6)

Kryptopodi
Kryptopodi

Viikon 6 tekninen analyysi perehtyy viime viikkojen paraboliseen spot ETF -kysyntään ja fundamentteihin ilmiön taustalla. BlackRockin IBIT-rahastossa on jo yli 100 000 bitcoinia ja ETF-sijoittajien 42 500 US-dollarin toteutunut hinta kertoo noin 16 prosentin tuotoista. Lisäksi käymme läpi mm. Mt. Gox -pörssin asiakasvarojen palautusaikataulua.

Voit myös lukea analyysin täältä: https://coinmotion.com/fi/etf-kysynta-nostaa-bitcoinia

–––––––––––––––––––––––––

Coinmotion on Pohjoismaiden johtava kryptovaluuttojen välityspalvelu, joka on perustettu 2012. Olemme Suomen Finanssivalvonnan lisensoima ja toimintaamme luottaa yli 100 000 asiakasta.

Rekisteröidy asiakkaaksi: https://app.coinmotion.com/fi/register/signup

Tutustu Coinmotion Wealth -palveluun: https://wealth.coinmotion.com

–––––––––––––––––––––––––

Sosiaalinen media

Twitter: https://twitter.com/coinmotion TikTok: https://tiktok.com/@coinmotion Facebook: https://facebook.com/coinmotion Instagram: https://instagram.com/coinmotion LinkedIn: https://linkedin.com/company/coinmotion Blogi: https://coinmotion.com/fi/blog Sivusto: https://coinmotion.com

–––––––––––––––––––––––––

Vastuuvapauslauseke: Videolla esitetyt mielipiteet ovat esiintyjien omia, eikä niitä voida pitää Coinmotionin virallisina kantoina. Video on tehty opetustarkoituksessa. Mainitut tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Esitettyjä tietoja ei tule tulkita sijoitussuosituksiksi tai sijoitusneuvonnaksi.

Kryptopodi
Spelar inte