Facebook Pixel
Kryptopodi

Suuri NFT-keskustelu: Mistä NFT-markkinassa on kyse? | Turre Legal

Kryptopodi
Kryptopodi

Miksi NFT-markkina on kasvanut niin huimaa vauhtia? Tätä kysymystä ja NFT-markkinan lainalaisuuksia sekä monia erikoisuuksia tarkastelevat Coinmotionin Pessi Peura sekä Turre Legalin juristit Herkko Hietanen ja Hanne Hirvonen. NFT:t ovat muuttaneet digitaalisen taiteen, keräilyesineiden ja muiden ainutlaatuisten digitaalisten tuotteiden maailmaa, mutta niiden mukana tulee myös monimutkaisia oikeudellisia kysymyksiä. Käymme läpi muun muassa miten Donald Trump keräsi miljoonia NFT annilla ja kuinka NFT voi osoittautua yhteensopivaksi kuvataiteen jälleenmyyntisäännösten kanssa sekä pohdimme markkinan tulevaisuuden mahdollisuuksia ja uusia aluevaltauksia.

Voit katsoa jakson myös YouTubesta: https://www.youtube.com/watch?v=8mPG7k3tYtM&t=8s

–––––––––––––––––––––––––

Coinmotion on Pohjoismaiden johtava kryptovaluuttojen välityspalvelu, joka on perustettu 2012. Olemme Suomen Finanssivalvonnan lisensoima ja toimintaamme luottaa yli 100 000 asiakasta.

Rekisteröidy asiakkaaksi: https://app.coinmotion.com/fi/register/signup

Tutustu Coinmotion Wealth -palveluun: https://wealth.coinmotion.com

–––––––––––––––––––––––––

Sosiaalinen media

Twitter: https://twitter.com/coinmotion TikTok: https://tiktok.com/@coinmotion Facebook: https://facebook.com/coinmotion Instagram: https://instagram.com/coinmotion LinkedIn: https://linkedin.com/company/coinmotion Blogi: https://coinmotion.com/fi/blog Sivusto: https://coinmotion.com

–––––––––––––––––––––––––

Vastuuvapauslauseke: Videolla esitetyt mielipiteet ovat esiintyjien omia, eikä niitä voida pitää Coinmotionin virallisina kantoina. Video on tehty opetustarkoituksessa. Mainitut tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Esitettyjä tietoja ei tule tulkita sijoitussuosituksiksi tai sijoitusneuvonnaksi.

Kryptopodi
Spelar inte