Facebook Pixel
Mediano

MAX MEDIANO: Mesteren mod lærlingen og en usædvanlig Klassiker

Mediano
Mediano

Ny partner på Max Mediano er Wagyupusher - håndskåret kvalitetskød leveret lige til døren med dertilhørende instruktionsvideoer til tilberedningen.

Med Rasmus Monnerup og Nicolai Lisberg. Vært: Adam Møller Gomaa.

Her er Max Mediano med optakt til endnu en forrygende fodboldweekend. I denne udsendelse varmes der blandt andet op til den engelske guldkamp imellem Manchester City og Arsenal. Hvad bliver det for en kamp, og hvor meget klogere bliver vi på en kommende engelsk mester? Derudover bliver der kigget grundigt på den tyske klassiker, hvor Dortmund gerne vil stikke en kæmp i Bayern-hjulet, og dermed sende guldet endnu tættere på Leverkusen. I Italien er der vigtige kampe om de europæiske pladser, og i Spanien er der topkamp imellem Real Madrid og Atheltic Bilbao. Kort sagt, så er der nok at tale om i takt med, at vi gennemgår de fire store ligaer. Og som altid i Max Mediano tager vi til sidst Verden Rundt, hvor vi skal have det store danskertjek i svensk fodbold og derudover kommer forbi både KFUM Oslo, Wrexham og det belgiske slutspil.

God fornøjelse med udsendelsen.

Tidskoder:

Premier League: (00:02:30)

Bundesliga: (00:38:00)

Serie A: (01:03:00)

La Liga: (01:19:00)

Verden rundt: (01:35:00)

------------------------

Om vores partner på Max Mediano:

Wagyupusher.dk leverer eksklusivt kød fra det særligt opdrættede wagyu-kvæg i Japan og Australien. Det er mere mørt, mere fedtholdigt og kendt for at være det bedste af det bedste. Og det er Max Mediano også, hvor vi dels analyserer Champions League, dels bager op til de største kampe fra de største ligaer. Som de siger hos Wagyupusherne: “Danmarks bedste kødpusher er teamet op med Danmarks bedste fodboldpodcast'“.

Medianos lyttere får selvfølgelig en rabat. Gå ind her, så er der penge at spare, hvis du vil forkæle dine gæster.

Relevante links

Mediano
Spelar inte