Facebook Pixel
Moviebox

Episode #82 - "Så' der serveret"

Moviebox
Moviebox


På den ene side er aftenens tema såre simpelt og let at forstå. "Så' der serveret" er en sjovere titel end "Madfilm", men det er grundlæggende målet. Film, der på en eller anden måde handler om mad. Alligevel kommer vi ud på lidt af en rutschebanetur både i stil og kvalitet, når værterne hiver deres medbragte kassetter op af posen.

Ask har for en gangs skyld IKKE set sin film, før han skulle vælge til i aften. Han havde længe ønsket at krydse 'Ice Cream Man' fra 1995 af listen, og filmen virker da også fuldstændig oplagt til i aften. Han blev klogere. Sonny tager IKKE 'Babettes gæstebud' med, men det er så tæt på vi kan komme, uden at vi bliver nødt til at ekskludere ham. Hvad 'Big Night' fra 1996 ikke lige bringer i Movieboxet snask-værdi, gør den op for i ren seværdighed og kvalitet. Ja, vi ved det godt, men vi har til gengæld virkelig brug for en god film oven på Asks bud, så vi er glade for Sonnys ekstreme mainstream-tendenser. Ikke mindst fordi Niels til slut sørger for at hive os ud af de fimsede halvfemsere og smider 'Blood Diner' fra 1987 i maskinen. Ægte, uforfalsket VHS-splat-gys, der ikke kunne være serveret på et bedre tidspunkt. Velbekomme!

Og lad os lige her til sidst minde dig om, at vi d. 19. august 2023 afholder vores 4 års fødselsdag i Grand Teatret i København. Find billetter her: https://grandteatret.dk/film/moviebox-4-aars-foedselsdag/

Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper

(OBS: Denne gratis version af Episode #82 er 8 minutter kortere end den version, der ligger i Klub Moviebox på patreon.com/moviebox 😊)

Moviebox
Spelar inte