Facebook Pixel
Moviebox

Episode #84 - "Russerne kommer!"

Moviebox
Moviebox


I en håndfuld år har Niels lobbyet for at få en episode med på Moviebox, der tog os til Rusland. Sidste sæson var "Jerntæppets rædsler" tæt på at komme med i sæsonen, men den klarede det akkurat ikke. Vi ved ikke om det er den stigende mængde geopolitiske gakkerier, som Putin (on the Ritz) belemrer verden med, men i hvert fald er Moviebox endelig klar til en smuttur til Rusland - eller Sovjetunionen, afhængigt af hvor gammel en film er.

Ask lægger ud med et stærkt bud: 'Mute Witness' fra 1996. Ikke decideret en russisk film, men den foregår i Moskva og byder på noget virkelig effektiv meta-horror. Niels kommer endelig af med sin helt særlige, russiske spøgelses-anbefaling af 'Вий' (aka. 'Viy') fra 1967. Og Sonny sørger for, at vi til sidst planter vores fødder tilbage på Amerikansk jord og ser en masse ruskies få et los i røven af Chuck Norris med 'Invasion USA' fra det herrens år 1985.

Lad os lige her til sidst minde dig om, at vi d. 19. august 2023 afholder vores 4 års fødselsdag i Grand Teatret i København. Find billetter her: https://grandteatret.dk/film/moviebox-4-aars-foedselsdag/ Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt! Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper
Moviebox
Spelar inte