Facebook Pixel
Moviebox

Episode #87 - "En aften med Dino De Laurentiis"

Moviebox
Moviebox


Moviebox-episoder tager som regel udgangspunkt i filmenes indhold. Værterne går på rov og finder en film, som de mener passer bedst ind under aftenens tema. Denne gang er det bare anderledes, for her handler det ikke om filmens indhold - det handler om filmens bagmand. Idéen har rumsteret længe, men nu gør vi det og hylder en enkelt person, ved at bygge en filmaften op kun bestående af film, som denne person har været med til at lave. Og af årsager, der i skrivende fortaber sig i vores svindende hukommelses tåger, er valget altså faldet på den farverige herre Dino De Laurentiis. En producer, hvis navn pryder nogle af VHS-historiens største klassikere: Army of Darkness, Leviathan, Maximum Overdrive, Blue Velvet, Manhunter, Raw Deal og mange flere. Han var ofte ikke krediteret i rulleteksterne og vi ved ærlig talt ikke hvorfor, men sikkert er det, at han var manden, der samlede krafterne bag Moviebox-hit efter Moviebox-hit.

Således skal vi i aften til middag hos Dino, hvor han ene og alene serverer Dino-film, og vores tre værter skuffer naturligvis ikke. Ask lægger ud med en appetitvækkende forret i form af efterfølgeren til en af hans yndlingsfilm, 'King Kong Lives' fra 1986. Niels graver dybt i posen og finder aftenens hovedret i 'Danger Diabolik' fra 1968. Og så lukker Sonny festen med en kæmpe, campy dessert-klassiker - 'Flash Gordon' fra 1980.

Og lad os en sidste gang minde dig om, at vi d. 19. august 2023 afholder vores 4 års fødselsdag i Grand Teatret i København. Find billetter her: https://grandteatret.dk/film/moviebox-4-aars-foedselsdag/ Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper

Moviebox
Spelar inte