Facebook Pixel
Moviebox

Episode #89 - "Vi elsker 1987"

Moviebox
Moviebox


Mine damer og herrer, hold på jeres skulderpuder! Vi slutter sæson 8 af med en ret VHS-perfekt tidsrejse tilbage til 1987 – et år, hvor frisurerne nåede astronomiske højder, synthesizere dominerede musikscenen, og danske Movieboxe kogte over med nogle af de mest ikoniske film nogensinde. Så skru op for din walkman, hop i dit mest outrerede 80'er-skrud, og lad os tage dig med på en hæsblæsende tur i videobutikken.

Niels sparker døren ind til butikken og styrer direkte mod ‘The Monster Squad’ - en film der unægteligt rammer en unik 80’er-tone med sin blanding af eventyr, horror og kærlighed til det overnaturlige.

Så skifter vi gear med Ask og hans valg af Dario Argentos 'Opera' – en film, der oser af stil og skræk. En ægte italienske horror-ekstravaganza, der byder på intens atmosfære og et fantastisk soundtrack. Argento tager os med på en rejse til 80'ernes mørkeste og mest stilfulde hjørner.

Og som om det ikke var nok, tager Sonny os med på et intergalaktisk eventyr med 'Masters of the Universe'. Dette er en film, der er med til at definerer 80'erne med sin blanding af sci-fi, action og camp. Vi taler Dolph Lundgren i sit es, universets skæbne på spil, og et ægte 80'er-festfyrværkeri!

Tak for en gloriøs sæson, og for at hænge på trods unaturligt lang pause midt i det hele. Til gengæld vender vi tilbage lige om lidt, for sæson 9 banker allerede på. Vi ses altså lige om lidt igen, og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

P.s. Denne episode er 10 minutter kortere end Klub Moviebox-versionen, der er tilgængelig på Patroen her: https://patreon.com/moviebox

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper

Moviebox
Spelar inte