Facebook Pixel
Pædagogisk kvarter

Giv overdrevet meget ros til børn med ADHD. De kan vildt mange ting. Med Manu Sareen og Anja Kristine Hvidberg Olsen (Genudgivelse)

Pædagogisk kvarter
Pædagogisk kvarter
Godt nytår. I årets første uger genudgiver vi nogle af de mest lyttede programmer op til, at årets første Pædagogisk kvarter udkommer den 15.januar.

Det meste lyttede program er en udvidet udgave med Manu Sareen og Anja Kristine Hvidberg Olsen. De har begge selv oplevet et børneliv med ADHD, og de har i dag en stor viden og erfaring med, hvordan man som lærer og pædagog kan støtte børn med ADHD.

Manu Sareen er formand for ADHD-foreningen og fik for seks år siden selv diagnosen. Og programmets faste ekspert Anja Kristine Hvidberg Olsen blev for to måneder siden selv diagnosticeret med ADHD.

De fortæller, hvordan det var for dem at vokse op med ADHD, uden de vidste det. Og de fortæller om, hvordan de i dag lever med deres ADHD som både en positiv kraft og en udfordring.

Nogle af de pointer, du får med, er, at børn med ADHD skal have ”overdrevet meget ros”, at der skal tages hensyn, uden det bliver tydeligt for alle, og at man som lærer og pædagog skal holde øje med børnenes udmattelse på grund af deres ADHD.

Manu Sareen er formand for ADHD Foreningen, forfatter, coach, rådgiver, uddannet socialpædagog samt tidligere minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold.

Anja Kristine Hvidberg Olsen er fra Relationsformidlerne og Kompetenceuniverset. Hun er cand.pæd. i pædagogisk psykologi og forfatter til flere bøger.

Tilrettelæggelse og redigering: Niels Svanborg

Udgivet af Socialt Indblik www.socialtindblik.dk
Pædagogisk kvarter
Spelar inte